fcb.portal.reset.password

Trobada entre el planter del Barça i l'Escolania de Montserrat / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Els nois del planter del FC Barcelona i l'Escolania de Montserrat s'han retrobat aquest dilluns a les instal·lacions de la nova Masia Oriol Tort. Aquest no és el primer any que té lloc aquesta trobada, però sí que és la primera ocasió que es realitza a la nova residència de futbol formatiu blaugrana.

Visita a la Masia i partit

Els joves de l'Escolania, que al mes d'octubre van rebre a l'Abadia de Montserrat una representació del futbol formatiu, han arribat al voltant de les 10 del matí a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, on els treballadors de la Masia els han mostrat les instal·lacions del centre a l'espera que els nois del planter blaugrana finalitzessin les classes. Una vegada junts, tots dos grups han compartit experiències i han jugat un partit de futbol. Finalitzat el duel en el terreny de joc, els dos col·lectius han marxat a dinar en un acte de convivència i potenciació de valors. La jornada ha finalitzat amb una petita actuació musical de l'Escolania de Montserrat davant els futurs futbolistes.

D'aquesta manera s'ha posat el punt i final a una nova jornada de convivència que ha servit per mantenir vius els vincles entre la Masia i l'Escolania de Montserrat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();