fcb.portal.reset.password

El Juvenil B en el partit contra el Premià d'aquesta temporada / FOTO: Arxiu FCB

Cap equip pot aturar el Juvenil B aquesta temporada, que va directe cap al títol de Lliga amb un futbol elèctric i explosiu. Amb el triomf per 5 a 0 contra l'Europa aquest cap de setmana passat, els nois de García Pimienta ja sumen 56 punts, sis més que el Gavà –segon classificat- i 13 més que el tercer, l'Europa.

"Som un bon equip, sempre hem d'estar junts i si no som amics, si no actuem com una gran família, no guanyarem mai. Hem d'intentar fer-ho el millor possible i jugar en equip", explica Robert Costa, defensa del Juvenil B.

Molta Lliga per davant

García Pimienta confia en el seu equip, malgrat que encara quedin 11 jornades per disputar: "Queda molt. Hi ha una diferència de sis punts amb el Gavà i això és molt llarg. Nosaltres hem de fer la nostra feina i intentar guanyar tots els partits. Esperem que el Gavà punxi i, si no ho fa, doncs estar nosaltres per sobre per mèrits propis".

Gran talent del planter

Els darrers triomfs del Juvenil B han coincidit amb l'explosió de l'extrem dret cadet Adama Traoré. El davanter nascut a l'Hospitalet i fill d'immigrants malians disposa d'un canvi de ritme i recursos tècnics imparables. "Adama Traoré és un noi que ja porta des del Benjamí, pràcticament tota la seva vida en aquest club. Sap a la perfecció jugar aquest sistema. Té unes grans condicions i ha debutat amb el Juvenil A. Hem d'anar de mica en mica amb ell, ja que és un noi que, si tot va bé, hauria d'estar al club molt de temps", explica el tècnic del Juvenil B sobre el malià.

La propera lliçó de futbol dels nois de García Pimienta serà aquest dissabte a les 16 hores al camp de La Floresta.

Tornar a dalt