fcb.portal.reset.password

El Benjamí A, campió de Lliga / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El futbol formatiu del FC Barcelona segueix sumant èxits. L’últim d’afegir-se a la festa blaugrana és el Benjamí A, que ha guanyat al camp del Pallejà per un contundent 1 a 9 i ha aconseguit els tres punts necessaris per convertir-se en campió de Lliga. Els de Marc Serra i David Sánchez jugaven aquesta tarda un partit ajornat, el penúltim abans que el cap de setmana que ve es posi el punt final a la competició. Amb els punts assolits davant el Pallejà, el Benjamí A suma 85 punts, quatre més que el Cornellà, cosa que li permet endur-se el títol de Lliga quan només resta una jornada.

Campions per la porta gran

Els blaugranes s’han convertit en campions aconseguint una àmplia victòria davant el Pallejà. De mica en mica han anat arribant els gols, que han estat a càrrec de Marc Alegre (1), Moriba (3), José Martínez (2), Aitor (1), Álvaro (1) i Kays (1). Per part del Pallejà, ha marcat Marc Baluda.

Amb el xiulet final els blaugranes han celebrat a la mateixa gespa el títol de Lliga, i el Pallejà ha volgut felicitar el campió amb un merescut passadís.

Tornar a dalt