fcb.portal.reset.password

Aleví A

Aquesta Setmana Santa, com cada any, se celebra la Mediterranean International Cup (MIC) a la Costa Brava. L’Aleví A i l’Infantil A del FC Barcelona participen en el torneig internacional de futbol base, que congrega conjunts de 40 estats diferents. Entre els equips més destacats es troben l’Ajax, el Manchester United, el Liverpool o l’Inter de Milà, entre d’altres. Aquest dimecres la setena edició del Torneig ha donat el tret de sortida amb la celebració de l’acte inaugural a l’estadi de Palamós.

EF Baix Ter i Selecció de l’Ebre, primers rivals

L’Infantil A disputa el primer partit aquest dimecres a les 19 hores contra l’EF Baix Ter. També jugarà contra els altres rivals del grup, l’EF Coritibia (Brasil) i l’Hajax (Japó) el dijous 5 d’abril. El Barça haurà de derrotar tots els contrincants del grup A si vol passar als vuitens de final, que es jugaran aquest divendres. La final tindrà lloc el Diumenge de Rams a l’estadi de Palamós.

Per la seva banda, l’Aleví A del FC Barcelona competeix aquest dimecres a les 17 hores contra la Selecció de l’Ebre. Completaran la primera ronda els partits del Barça contra el FC l’Escala i el Patriotes Longueuil, que es disputaran el proper dijous. La final es jugarà el dissabte 7 d’abril a l’estadi de Palamós.

Tornar a dalt