Alta exigència al planter femení

Alta exigència al planter femení

Una derrota i tres victòries és el balanç d’un cap de setmana amb duels capdavanters a la base
En un cap de setmana amb partits d’alta exigència, el planter del futbol femení blaugrana va respondre amb nota. L’única derrota la va patir el filial, que tot i això conserva el liderat. Així van ser els compromisos del cap de setmana:

FCB B – Espanyol B (1-2)
En el derbi disputat diumenge a la Ciutat Esportiva es va trencar la ratxa de set triomfs consecutius del filial. Després d’un primer temps igualat, amb més arribades culers que periquites, les blanc-i-blaves es van avançar amb dos gols a la segona meitat. Les de Jordi Ventura no es van rendir i Anna Torrodà va aconseguir retallar distàncies al minut 90, sense temps per més. Tot i l’ensopegada, el Femení B continua liderant el grup tercer de la Segona Divisió amb un punt més que el Collerense.

Juvenil-Cadet – Damm (3-0)
En l’altre gran duel del cap de setmana, el conjunt entrenat per Kiko Meléndez va vèncer de manera contundent un rival que era líder amb tots els partits guanyats. Bruna Vilamala va sumar les dues primeres dianes del matx a la primera meitat i Viktoria Adrianova va sentenciar a la segona. D’aquesta manera, les blaugrana continuen terceres a roda de l’Espanyol i de la mateixa Damm.

Infantil-Aleví – Sant Gabriel (8-0)
Contundent triomf del quadre dirigit per Jesús López en un compromís desencallat en el segon període. Berta Gras (2), Naiara Tarifa, Laura Lobo, Magalí Capdevila, Nina Pou, María Calderón i Ylenia Estrella van ser les autores dels gols. Era la setena victòria en set jornades d’un equip que, a més, suma 46 gols a favor i 6 en contra.

Viladecans – Aleví-Benjamí (1-10)
L’altra golejada la van protagonitzar les més menudes, que segueixen en una progressió excel·lent. Les visitants es van refer amb força d’un gol matiner del rival. Andrea Cano (2), Tatiana Pérez (2), Daniela Arbiol, Gadea Blanco, Aicha Cámara, Lorena Cubo, Emma Gálvez i Carla Casellas van segellar la remuntada. Així, les de Pablo Álvarez són líders amb ple de triomfs.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut