Barça Femení – Sporting Club de Huelva: Victòria per continuar la ratxa immaculada a la Lliga (1-3)

Les de Fran Sánchez sumen tres punts en camp contrari i ja acumulen cinc partits guanyats en cinc jornades disputades

El Barça Femení ha sumat una nova victòria al camp de l’Sporting Club de Huelva (1-3) gràcies als gols de Hamraoui, Alexia i Losada. Les jugadores blaugrana han dominat la primera part i han gaudit de grans ocasions que no han sabut transformar. Tot i això, el gol culer ha arribat minuts abans del descans, obra de la francesa. En la segona meitat el partit ha estat més obert i les de Fran Sánchez ho han aprofitat per eixamplar el resultat. Flor Bonsegundo ha reduït distàncies per a les rivals, però res no ha impedit que el Barça Femení sumi tres punts més a la classificació.

Les jugadores culers han sortit al camp de l’Sporting de Huelva amb les idees clares i, des del xiulet inicial, s’han fet amb el domini del partit. Així han arribat les primeres arribades de les blaugrana, que no han pogut materialitzar un cop de cap d’Andressa Alves i una doble ocasió de Losada i Mariona. En el minut 29, la portera Serrat ha desbaratat una nova doble ocasió del Barça Femení que ha arribat a través de les botes de Patri i Mariona.

Així, el setge de les jugadores blaugrana a la porteria rival ha continuat sense parar fins que Hamraoui ha trobat el gol en un xut ras des de l’interior de l’àrea, en el minut 39. La jugada ha vingut precedida d’una gran acció col·lectiva en què Alexia ha filtrat una pilota a l’esquena de la defensa que Mariona ha aguantat i ha cedit a Hamraoui, que no ha perdonat. Amb el gol a favor, que ha ensorrat la resistència de l’equip rival, s’ha arribat a la mitja part.

Segona part amb gols

En la represa, el Barça Femení ha fet palès el seu domini i, en un córner picat en el minut 56, Alexia ha eixamplat la distància en el marcador amb un cop de cap que ha significat el 0-2 i el seu cinquè gol en dues jornades de Lliga. Pocs minuts després, però, l’Sporting de Huelva ha reduït distàncies amb un gol de vaselina a la contra en el minut 62 mitjançant Flor Bonsegundo.

Una acció que ha obert el matx, tot i que cap dels dos equips s’ha fet amb el control de la pilota. Finalment, en una falta al vèrtex de l’àrea en el minut 75, Losada ha marcat un gran gol que s’ha col·lat al fons de la porteria de l’Sporting de Huelva, per sorpresa de les rivals, i que ha significat el 3-1 definitiu.