FC Barcelona Femení – Chelsea FC (prèvia): Primer i luxós test al Mini

FC Barcelona Femení – Chelsea FC (prèvia): Primer i luxós test al Mini

19.00h, Barça TV i streaming per fcbarcelona.cat i Facebook @FCBFemeni: El campió d’Anglaterra i semifinalista de la Champions League prova el nou Barça, que s’estrena davant l’afició
Difícilment es podria trobar una millor presentació del Barça Femení 2018/19 davant la seva afició que la d’aquest diumenge al Miniestadi, a partir de les 19h. En un duel digne de les rondes finals de competició europea, el vigent campió anglès i semifinalista de Champions League, el Chelsea, serà el primer rival a casa.

Amb dues setmanes de treball, en les que s’hi inclou una Gira pels Estats Units i un primer amistós davant del SoCal FC (0-5) a Los Angeles, el conjunt que dirigeix Fran Sánchez tindrà una prova de primeríssim nivell, davant d’un rival un pèl més rodat. Serà la primera de tres cites de luxe (Manchester City i Montpeller esperen).

Serà, doncs, la primera ocasió en què els quatre fitxatges de l’estiu (Pamela, Andrea Pereira, Van der Gragt i Hamraoui) juguin de blaugrana a casa. En canvi, no hi seran les quatre internacionals sub-20 que preparen el Mundial: Patri, Aitana, Candela i Pina. Del filial, segueixen en dinàmica de primer equip Aida Esteve, Jana Fernández, Carla Armengol i Paula Gutiérrez.

Les declaracions de Fran Sánchez

“És un bon test. Estem iniciant la pretemporada i jugar partits d’aquest nivell és positiu per agafar el ritme competitiu”.

“El Chelsea està en fase de preparació com nosaltres, sí que és cert que porten uns dies més d’entrenament, però aquests partits s’han de prendre com a preparació i m’imagino que elles també vindran amb aquesta idea”.

“A nivell de grup les noves s’estan integrant força de pressa, l’acollida que han tingut és molt bona i dins del camp han d’anar agafant els mecanismes de l’equip. En general estic content perquè totes quatre s’estan mostrant receptives i amb ganes de sumar”.

“Jugar en un camp com el Mini és positiu, ens agrada jugar en estadis així i si ve gent a veure el partit seria fantàstic”.

Les declaracions d’Andrea Pereira

“Sabem que el Mini sempre ha estat un camp especial, esperem que el debut sigui bo per a mi i per a les meves companyes. Que puguem començar bé a casa”.

“A moltes jugadores les coneixia de la selecció, però és un grup que ho fa tot fàcil. Les jugadores t’accepten molt ràpidament i estic molt contenta de com està anant tot, estic molt adaptada”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut