Toni Duggan, nova jugadora del Barça Femení

Toni Duggan, nova jugadora del Barça Femení

La golejadora internacional amb Anglaterra vestirà de blaugrana les dues properes temporades

Toni Duggan és el nou reforç per al Barça Femení 2017/18 que dirigirà Fran Sánchez. La davantera anglesa, de 25 anys, ha signat un contracte fins al 30 de juny del 2019. Nascuda a Liverpool i formada a l’Everton, Duggan havia jugat les quatre últimes temporades al Manchester City, on va guanyar la Lliga el 2016.

Es tracta d’una davantera que pot actuar pel centre i d’extrem. És potent, amb bona tècnica amb les dues cames i amb un afinat instint golejador. Se li recorden dianes espectaculars i importants amb els dos anteriors clubs i amb la selecció. Disputarà l’Europeu d’Holanda d’aquest estiu amb Anglaterra, amb qui va aconseguir la tercera posició en l’últim Mundial (2015).

Les declaracions de Toni Duggan

“El FC Barcelona per a mi és el club més gran del món i volia venir aquí i ser part d'això. He tingut molts èxits a Anglaterra i tinc ganes de tenir-ne més. Crec que em cal un trofeu més en el meu palmarès i em van dir que l’ambició del Barça és guanyar la Champions League, que és la meva també”.

“Tinc moltes ganes, serà un repte nou per a mi i m'emociona. Per descomptat, el FC Barcelona és conegut arreu del món pel seu futbol atractiu, i crec que encaixa bé amb el meu estil. I després de veure les instal·lacions i conèixer la gent, m'entusiasma i tinc moltes ganes de començar”.

“Ha estat  genial conèixer a Fran Sánchez. Ja havia llegit sobre ell i mirat el seu currículum tan fantàstic. Ara que entra al futbol femení serà un honor jugar per a ell i poder aprendre de la seva experiència ja que evidentment porta molt de temps al club. Per tant coneix l'estil i els mètodes del FC Barcelona i és una cosa que puc aprofitar”.

“El Barça ha crescut molt en els últims anys, igual que el futbol femení en general, i crec que ho podem portar al següent nivell després de deixar les nostres intencions clares amb uns fitxatges importants aquest any”. 

“Sóc davantera i vull marcar gols. Vull estar a la zona del gol. Però també crear oportunitats, treballar dur per les meves companyes i l'equip”.
 
“M'agrada Luis Suárez i el seu estil de joc. Sóc de Liverpool i vaig créixer seguint el Liverpool. Per tant és un referent, el seu estil de joc, de vegades, és com si estigués jugant al carrer amb els seus amics i m'agrada . Espero poder aportar a l'equip femení el que ell ha aportat al masculí”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut