Porteria a zero al planter femení

Golejades dels quatre equips de base aquest cap de setmana, amb cap gol encaixat

Cap de setmana molt positiu en el planter femení barcelonista. Tots els partits van tenir el dominador comú de la golejada, sumat amb la pròpia porteria imbatuda. A continuació repassem els quatre compromisos de Lliga del futbol formatiu:

Pallejà – FCB B (0-4)
Victòria per la via ràpida d’un efectiu filial, que a la mitja hora de joc ja guanyava per dos gols de diferència. Candela, per partida doble, i Tere Morató van colpejar primer i Ainhoa Marín ho faria en el tram final. Es tractava de la setena victòria consecutiva del quadre dirigit per Jordi Ventura, que continua líder del grup tercer de la Segona Divisió, amb quatre punts més que el segon, el Collerense.

Juvenil-Cadet – Tancat (10-0)
També van anar per feina les noies que entrena Kiko Meléndez i, en el seu cas, al minut 30 ja manaven per 4-0. En la major golejada del curs, van marcar Bruna Vilamala (3), Viktoria Adrianova (3), Maria Checa (2), Marta Vilarrasa i Laura Mas Berenguer. Així, continua la bona dinàmica d’un equip en creixement.

Infantil-Aleví – Tecnifutbol Salou (14-0)
La pluja de gols del cap de setmana la va protagonitzar l’Infantil-Aleví.  En una actuació molt completa a la Ciutat Esportiva, les autories de les dianes van ser Laura Lobo (4), Nina Pou (3), Naiara Tarifa (2), Magalí Capdevila (2), Berta Gras, María Calderón i Ylenia Estrella. Era el cinquè triomf en cinc jornades de les culers.

Igualada – Aleví-Benjamí (0-9)
Un altre triomf contundent i amb la porteria imbatuda va ser el de l’equip entrenat per Pablo Álvarez. El primer gol, obra de Daniela Arbiol, va arribar tot just al minut 1. Posteriorment també veurien porta Tatiana Pérez (2), Andrea Cano (2), Lorena Cubo, Carla Casellas, Emma Gálvez i Gadea Blanco. Les benjamines del planter acumulen 40 gols en 5 partits disputats.