fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb la portera Pamela Tajonar per vestir la samarreta blaugrana per la propera temporada. Tajonar té 33 anys i prové del Sevilla. Internacional amb la selecció mexicana, és una jugadora que destaca pels seus reflexos, caràcter i autoritat sota els pals.

Amb experiència

Pamela Tajonar va iniciar la carrera al seu país natal, a l’Alianza de Querétaro. El Puebla es va fixar en les seves condicions i la va signar pel seu club. Tot seguit, va provar sort a la NWSL a les plantilles del Buffalo Flash i del FC Indiana, i jugant als Estats Units va cridar l’atenció de la Lliga espanyola.

La mexicana va signar pel Màlaga l’any 2011, i les seves bones actuacions van cridar l’atenció del Rosengard suec, amb el qual va disputar la Lliga de Campions Femenina i va assolir dos títols. L’any 2013, després d’un breu periple estival al Western New York Flash dels Estats Units, Tajonar estava decidida a jugar a l’estat espanyol. I quan va rebre una oferta del Llevant Les Planes va acceptar la proposta de l’equip. Del conjunt català va fer el salt al Sevilla, on ha jugat els quatre últims anys (2014-2018), i va esdevenir la capitana i una de les futbolistes més importants del conjunt andalús.

Amb la selecció mexicana és una futbolista consolidada i ha disputat els mundials d’Alemanya (2011) i Canadà (2015), el Mundial sub-20 de l’any 2002 que també es va disputar al Canadà i els Jocs Olímpics d’Atenes 2004, a més de la Copa d’Or i els Jocs Panamericans.

Pamela Tajonar arriba al Barça Femení a l’estiu del 2018 després de ser peça clau i ànima del Sevilla FC durant quatre temporades.Tajonar destaca pels seus reflexos i jerarquia a la porteria. És una portera molt àgil i amb una gran precisió quan colpeja la pilota. La seva alçada li permet dominar amb autoritat l’àrea, i és una futbolista molt segura a l’hora de blocar pilotes aèries.

Les declaracions de Pamela Tajonar

"Estic molt contenta de poder incorporar-me a un club tan gran com el Barcelona i molt emocionada de poder començar i treballar dur per aportar una miqueta més del que ja és aquest equip".

"Estic en un punt de la meva carrera en el que hem sento molt bé i això és una cosa per seguir creixent en el pla personal".

Tornar a dalt