Ja són les Reines!

Ja són les Reines!

El Barça Femení guanya a Mèrida la seva sisena Copa i iguala el Llevant i l’Espanyol al capdavant del palmarès de la competició

1994, 2011, 2013, 2014, 2017 i, des d’aquest dissabte 2 de juny, 2018. El Barça Femení s’ha proclamat campió de la Copa de la Reina per sisena vegada a la seva història en imposar-se a l’Atlètic de Madrid a Mèrida (1-0). D’aquesta manera, se situa al capdavant del palmarès de la competició, juntament amb el Llevant i Espanyol. L’escalada culer ha estat meteòrica, ja que cinc dels títols han estat en les últimes vuit edicions.

A més, la consecució de la Copa s’ha produït en un any especial per al Club. I és que tots els equips professionals l’han guanyat: futbol masculí, bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins. Un fet inaudit.

El primer de Fran Sánchez i l’últim de Ràfols

La Copa de la Reina és, doncs, el primer títol estatal amb Fran Sánchez a la banqueta, en la temporada del seu debut. D’altra banda, és l’últim de Laura Ràfols, que dimecres passat va anunciar que penjava les botes. Amb quatre Lligues, cinc Copes de la Reina i vuit Copes Catalunya se’n va la capitana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut