FC Barcelona Femení – Saragossa CFF (prèvia): Comença el desenllaç

FC Barcelona Femení – Saragossa CFF (prèvia): Comença el desenllaç

16 hores, Gol: L’equip busca conservar el liderat davant del cuer a la Ciutat Esportiva
La segona volta de la competició comença per al Barça Femení rebent el Saragossa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El conjunt que dirigeix Fran Sánchez va tancar la primera com a líder, amb 13 victòries, 1 empat i 1 derrota. Els mateixos registres que l’Atlètic de Madrid, però preval la millor diferència de gols de les culers. El triomf de les matalasseres d’aquesta jornada davant la Fundació Albacete obliga al Femení a no fallar per mantenir-se al capdamunt de la taula.

El cos tècnic blaugrana recuperarà Line Røddik, que ha rebut l’alta mèdica. D’aquesta manera, les jugadores amb la baixa ara mateix són Leila, Mariona, Bárbara i Fabiana. També caldrà esperar per veure el debut de la flamant incorporació, Perle Morroni, pendent del transfer.

El Saragossa CFF, per la seva banda, visita Sant Joan Despí en una situació complicada ja que és cuer amb només 5 punts (a 10 de la salvació). El tècnic Alberto Berna no podrà comptar amb la lesionada Minori ni amb la sancionada Natalia, mentre que té el dubte de Denali Nurman. A la primera volta, en el partit inaugural de la Lliga, el resultat a Saragossa va ser de 0-9.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut