Barça Femení – RCD Espanyol: Dos minuts màgics donen la Copa Catalunya a les de Fran Sánchez (3-0)

Les dianes de Dulce en pròpia porteria, Bárbara Latorre i Patri Guijarro tomben un Espanyol en el qual ha destacat la portera ‘Mariajo’, que ha evitat una golejada encara més àmplia

El Barça Femení ha revalidat la Copa Catalunya, després d’imposar-se a l’RCD Espanyol per 3-0, amb gols de Dulce en pròpia porteria, Bárbara Latorre i Patri Guijarro. Les de Fran Sánchez han acabat imposant la seva qualitat i capacitat ofensiva amb dues dianes en els minuts 33 i 35, que han estabornit un Espanyol que estava competint bé fins encaixar el primer gol. L’equip blaugrana ha disposat de moltes més ocasions a la segona meitat, i Patri Guijarro ha sentenciat el matx al minut 92.

En els primers minuts de joc, l’RCD Espanyol ha sortit intens i ha aconseguit disputar-li la possessió de la pilota al Barça, que no acabava de trobar-se còmode sobre la gespa. Les noies de Fran Sánchez no tenien la fluïdesa habitual en el joc, una circumstància que ha aprofitat l’equip rival per apropar-se a la porteria de Ràfols en els primers minuts. Tot i això, les jugadores blaugrana han aconseguit imposar finalment el seu joc, i, en el minut 24, Mariona ha estat a punt d’inaugurar el marcador. Quatre minuts després, ha estat Baudet qui ha estat a punt d’avançar l’Espanyol, però Røddik ha salvat la seva ocasió sota els pals.

La sentència arriba en dos minuts

I, en el minut 33, ha arribat el primer gol blaugrana. Andressa Alves ha superat dues rivals per la banda esquerra, ha centrat la pilota a l’àrea i la defensora Dulce l’ha desviada a la seva porteria. El gol ha estabornit les blanc-i-blaves, i, dos minuts després, una gran jugada i millor definició de Bárbara ha col·locat el 2-0 en el marcador. El resultat ha permès a les de Fran Sánchez aconseguir el control del joc, i les barcelonistes han pogut augmentar la diferència abans del descans, però ‘Mariajo’ ho ha evitat.

A la segona meitat, el domini del Barça Femení ha continuat, i han pogut arribar més dianes blaugrana. L’atac del Barça Femení s’ha imposat en moltes ocasions a la defensa blanc-i-blava, però ‘Mariajo’ ha seguit negant el gol al conjunt de Fran Sánchez. Les arribades blaugrana han estat constants, però la portera blanc-i-blava ha evitat que el matx acabés en golejada. El ritme del partit ha baixat després del carrusel de canvis per part dels dos tècnics, i finalment Patri Guijarro ha sentenciat el matx amb el 3-0 final al minut 92. D’aquesta manera, el Barça Femení aconsegueix la seva vuitena Copa Catalunya en els darrers nou anys, confirmant-se com el conjunt més llorejat de la competició.