Xavi Llorens: “L’equip està creixent a tots els nivells”

Xavi Llorens: “L’equip està creixent a tots els nivells”

El tècnic blaugrana assegura que l’equip “hi deixarà la pell” per superar l’eliminatòria davant el Twente i reconeix que “jugar cada tres dies significa que estàs fent bé les coses”

El Barça Femení afronta aquest dimecres l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions al Miniestadi (18.30 hores). I ho farà davant el Twente holandès. Un rival que les jugadores coneixen a la perfecció després d’haver-s’hi enfrontat el curs passat. Les blaugranes arriben a aquest duel “amb bones sensacions”. Són paraules de Xavi Llorens durant l’Open Media Day previ a l’eliminatòria europea. El tècnic blaugrana ha assegurat que “a l’equip li va la marxa i jugar cada tres dies significa que estàs fent bé les coses”. En aquest sentit, Llorens ha reconegut que “l’equip està competint i creixent a tots els nivells”.

Sobre el duel, el preparador culer ha destacat que el fet d’haver jugat l’any passat davant el Twente “serveix de molt perquè coneixes la ciutat, l’estadi i l’afició on et tocarà anar i també a més de la meitat de l’equip rival”. I és que el Twente ha patit fins a sis canvis importants a la seva plantilla. Uns canvis “en unes posicions importantíssimes”, segons Llorens, que també ha explicat que “són un equip molt físic i diferent al de l’any passat”, de la mateixa manera que “també ho som nosaltres, tot i que mantenim la filosofia de joc”. En aquesta línia, el preparador culer ha destacat la virtut de tenir una plantilla competitiva: “Tenim un equip molt competitiu”.

"Les noies lluitaran i ho deixaran tot al camp perquè és un orgull vestir aquesta samarreta, i més al Mini"

Qüestionat pel fet d’haver de jugar el partit d’anada com a local, Xavi Llorens ha expressat que li agrada més aquesta situació, tot i que “s’ha de ser conscient de treure un bon resultat” perquè ens hem trobat a Europa que els equips que juguen de locals “són molt més forts”. Finament, Llorens ha assegurat que “les noies lluitaran i ho deixaran tot al camp perquè és un orgull vestir aquesta samarreta, i més al Mini”.

Jennifer Hermoso ha aprofitat també per valorar el partit en la prèvia del duel. La davantera, que suma 10 gols en aquest inici de temporada, ha destacat que l’equip “arriba amb moltes ganes i il·lusió” davant un equip que “serà molt físic”. Hermoso ha destacat que se sent “en un molt bon moment” i ha destacat com un element clau d’aquest any de tenir una plantilla més àmplia: “Crec que és molt bo no tenir la titularitat garantida perquè això ajuda a ser molt més competitiu”.

Finalment, la protagonista de l’última setmana d’un dels gols de la temporada, Bárbara Latorre, ha explicat que “és important que hi hagi jugades així al futbol femení perquè vegin que també som capaces de fer coses boniques”. I ha afegit: “La Champions és una competició que ens fa il·lusió a les jugadores”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut