Xavi Llorens: “Hauria signat el 0-3”

Xavi Llorens: “Hauria signat el 0-3”

El tècnic i les jugadores del Barça Femení, satisfets pel resultat obtingut a l’anada dels setzens de final de la Lliga de Campions a Minsk
Després del 0-3 del Barça Femení a Minsk a l’anada dels setzens de final de la Lliga de Campions, el tècnic Xavi Llorens i algunes jugadores han expressat la seva satisfacció pel resultat, mostrant-se exigents com és habitual. Aquestes han estat les seves declaracions després del partit:

Xavi Llorens

“Abans de jugar hauria signat el 0-3. El Minsk ni m’ha sorprès ni m’ha decebut. La nostra primera part ha estat excel·lent, mentre que la segona potser les jugadores estaven més cansades, en ser el primer partit de la competició. En qualsevol cas, és un bon resultat i ara volem gaudir del Mini”.

“Penso que encara podem jugar millor, especialment en atac. La defensa ha tornat a estar de 10”.

“Havíem recopilat informació del rival sobretot gràcies a la seva eliminatòria amb el Fortuna de la temporada passada i dels últims partits que va jugar a la Lliga”.

“Estem acostumats a jugar en gespa artificial. I aquesta, tant en l’entrenament d’ahir amb pluja com avui, ha aguantat molt bé”.

Jennifer Hermoso

“Hem sortit com en un partit de Champions. És una competició preciosa. Pots conèixer més o menys el rival, però és una eliminatòria a 180 minuts. Cada partit has d’anar al màxim”.

“Quan marques surts una mica més contenta, però sempre en vols més. Aquest equip ha d’anar a per més i donar-ho tot a cada partit”.

Marta Torrejón

“Em quedo amb la primera meitat, quan hem creat ocasions més clares i ens n’han originat menys, però la progressió és bona. Un 0-3 fora de casa és molt positiu”.

“Defensivament som molt compactes, encara que, per la meva opinió, ens han atacat massa. També hem de polir les passades finals. Tot i això, l’equip sap competir, ha llegit molt bé el partit. La línia és aquesta: sortir a totes en una competició que és un premi”.

Olga Garcia

“Hem pogut marcar aviat i materialitzar gols és una cosa molt positiva. Mantenir la porteria a zero també era fonamental. Un 0-3 és molt important per a nosaltres”.

“S’ha vist que és un rival molt vertical, però ho hem sabut controlar. Cada vegada ens hem trobat millor al camp i ens hem pogut emportar la victòria”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut