fcb.portal.reset.password

Dimecres a les 17h al Miniestadi es disputa la tornada dels setzens de final de la Lliga de Campions entre el Barça Femení i el FC Minsk. Abans, Laura Ràfols visitava ‘L’Hora B’ de Barça TV per explicar les sensacions de l’equip. “Tenim moltes ganes de avançar ronda. El 0-3 és un molt bon resultat, però el Minsk no vindrà a passejar-se. Ho tenim encarat, però volem guanyar i passar”, assegurava.

Després d’un inici molt positiu de curs, la portera fixava els objectius: “L’equip sempre ha estat ambiciós. Volem guanyar la Lliga i la Copa i millorar a la Champions. Això no té a veure amb la professionalització”. En aquest sentit, apuntava a repetir “els quarts de final” com la meta marcada a Europa.  També manifestava un altre desig:  “Volem que la gent s’apunti tant en Champions com en Lliga. El millor pla per dimecres és venir al Miniestadi”.

Una de les claus en aquest principi de temporada és la fortalesa de la rereguarda culer. “La defensa és tot l’equip, començant per les davanteres i acabant per les porteres”, declarava Ràfols. De la seva alternança amb Sandra Paños, confessava: “No sabem mai qui jugarà, cosa que fa que a cada partit estiguis súperconcentrada”. I concloïa: “És una competència sana”.

Tornar a dalt