Koko Ange N’Guessan, la sisena incorporació del Barça Femení

Koko Ange N’Guessan, la sisena incorporació del Barça Femení

L’atacant ivoriana es mostrava ambiciosa, després de signar la seva vinculació amb el club blaugrana
El FC Barcelona ha arribat a un acord per a la incorporació de la jugadora Koko Ange N’Guessan al Femení. L’atacant ivoriana ha passat el reconeixement mèdic a l’Hospital de Barcelona i als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva i, posteriorment, ha signat el nou contracte.

N’Guessan, de 25 anys, és una menuda davantera (1,51m) que destaca per la seva velocitat i el seu olfacte anotador. Internacional per la Costa d’Ivori, va disputar el Mundial del Canadà l’estiu passat, en el qual es va apuntar dos gols en els tres partits jugats. Un d’aquests, contra Noruega, va ser considerat com un dels millors del torneig. També té experiència en la Lliga de Campions, ja que va disputar tres compromisos –amb un gol marcat- de la fase prèvia de l'edició passada amb el Gintra lituà. La resta de la temporada anterior la va disputar amb l’Anorthosis xipriota.

D’aquesta manera, Koko Ange N’Guessan es converteix en la sisena incorporació del Barça Femení 2016/17 després d’Andressa Alves (Montpeller), Line Røddik (Olympique Lió), Leila Ouahabi (València), Andrea Giménez (Espanyol) i Aitana Bonmatí (filial).

Les declaracions de Koko Ange N’Guessan:

“Estic molt contenta de ser en un gran club com el Barça. És una gran oportunitat que tenen molt poques jugadores i la vull aprofitar”.

“Tinc moltes ganes de començar a treballar amb l’equip”.

“El meu objectiu és ser campiona a Espanya i un dia arribar a la final de la Lliga de Campions”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut