FC Barcelona Femení – Reial Societat (prèvia): Volem la Copa

FC Barcelona Femení – Reial Societat (prèvia): Volem la Copa

10h, Gol: Les blaugrana inauguren els quarts del torneig del KO a San Sebastián de los Reyes sense refiar-se de l’etiqueta de favorites
Aquest dissabte a les 10 hores engega la Copa de la Reina 2017. Ho fa amb un Barça – Reial Societat a San Sebastián de los Reyes. Tota la primera fase es disputarà aquest cap de setmana, a partit únic, en aquesta localitat madrilenya.

Després d’escapar-se la Lliga a l’últim sospir, el conjunt blaugrana vol tancar la temporada amb la Copa. El primer escull serà el vuitè classificat. Tot i això, sabent els precedents, les noies dirigides per Xavi Llorens no es refien.

El Barça es desplaçava a Madrid aquest divendres a la tarda amb les baixes de la lesionada Line Røddik i la sancionada Melanie Serrano (va ser expulsada a la final de l’edició anterior). Tampoc hi seran, per decisió tècnica, Ane Bergara, Sandra Hernández, Ange Koko i Andrea Giménez.

Les declaracions de Xavi Llorens

“L’equip està amb ganes. Una Copa és diferent a una Lliga, t’ho jugues a noranta minuts i tots tenen opcions. Som favorits, però hi anem sense refiar-nos i ens agradaria tornar a jugar en 15 dies”.

“Hi ha molta igualtat. La Reial sempre m’ha agradat, amb un entrenador molt competent. No tenen res a perdre. Hem de dominar tant en atac com en defensa”.

“El partit al camp del Llevant ja està oblidat, el que hem de fer és competir bé la Copa i seguir”.

“Personalment m’agradaria acabar guanyant la Copa.  Tots la volem aconseguir. Crec que aquestes noies han treballat moltíssim aquests dos últims anys i es mereixen petites recompenses”.

Les declaracions de Mariona Caldentey

“L’equip està motivat, tenim moltes ganes, volem guanyar la Copa i acabar bé. Tot comença amb el partit de dissabte. La Reial Societat sempre és molt difícil, però volem guanyar per seguir endavant i lluitar pel títol”.

“La Reial juga molt bé a futbol, és ambiciós, va molt bé a la pressió, és fort i té moltes ganes de guanyar la Copa, com tots. Sabem que ens posarà les coses difícils i estem preparades”.

“La Lliga ja ha passat, hem lluitat fins al final i ho hem donat tot. Tot i no aconseguir l’objectiu, l’equip ha estat molt seriós. Penso que aquest grup es mereix un títol i tenim la oportunitat. No és pressió, és ganes de voler fer-ho bé”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut