El fortí del Miniestadi

El fortí del Miniestadi

El Barça Femení encadena vuit partits sense perdre a l’escenari del duel d’aquest diumenge davant del Llevant

Aquest diumenge a les 16 hores el Miniestadi obrirà de nou les portes per a un partit de futbol femení. Acollirà el Barça Femení-Llevant, de la quinzena jornada de Lliga. Es veuran les cares les segones i les terceres classificades, amb els mateixos punts. Una dura prova en un escenari talismà per a les blaugranes.

Entre la passada temporada i la present el Femení ha disputat un total de vuit compromisos al Mini, amb un balanç de sis victòries i dos empats. Cinc d’aquests partits han estat de Lliga de Campions, i tres, de Lliga.

Rècord inclòs

Durant aquest període, el Barça s’ha imposat a BIIK Kazigurt (4-1), Twente, en dues ocasions (doble 1-0), Saragossa (3-0), FC Minsk (2-1) i Fundació Albacete (7-0), mentre que van esgarrapar un empat Athletic Club (1-1) i París Saint-Germain (0-0). Precisament davant de les franceses es va batre el rècord d’assistència en un partit de futbol femení al Miniestadi, amb 8.369 espectadors.

L’últim visitant que va vèncer al Mini va ser el Bristol Academy, el 8 de novembre del 2014. A l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, les angleses van obtenir un 0-1 que resultaria decisiu en el desenllaç de l’eliminatòria.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut