fcb.portal.reset.password

El cap de setmana del planter femení ha estat marcat per la consecució matemàtica del títol de Lliga per part de l’Infantil-Aleví. El conjunt entrenat per Juan Carlos Hidalgo va vèncer per 0-3 al camp de l’Espanyol i es convertia així en el primer campió al planter de la temporada 2016/17. A continuació repassem la resta de partits:

FCB B – Collerense (4-0)
El filial va vèncer amb autoritat un rival descendit de Primera la campanya passada i que ocupa la part alta. Berta Pujadas va encarrilar el triomf a la primera meitat  i Claudia Pina, Anna Torrodà i Candela Andújar el van sentenciar al tram definitiu. Les noies que dirigeix Zoe Garcia segueixen líders de Segona, amb tres punts més que el Seagull, quan queden quatre jornades i un duel directe pendent.

Vic Riuprimer – Juvenil-Cadet (0-9)
El quadre que entrena David Forcat també s’acosta al títol després d’una victòria sense contemplacions a Osona. Amb un bon joc col·lectiu, les autores dels gols van ser Claudia Pina (2), Viktoria Adrianova (2), Jana Fernández, Marta Vilarrasa, Maria Checa i Bruna Vilamala (2). El Barça té vuit punts més que el segon, quan encara hi ha nou partits per disputar.

Igualada – Aleví-Benjamí (3-2)
Menys sort van tenir les més petites del planter barcelonista en una sortida complicada. I això que havien capgirat un gol en contra inicial per mitjà d’Ylenia Estrella i Tatiana Pérez, però una diana a l’últim minut va culminar un desenllaç cruel. D’aquesta manera, passi el que passi a la darrera jornada, l’equip finalitzarà el campionat en segona posició.

Tornar a dalt