fcb.portal.reset.password

Xavi Llorens, en l'entrenament d'aquest matí / VICTOR SALGADO - FCB

El Femení afronta aquest dimecres el partit de tornada dels quarts de final de la UEFA Women’s Champions League a París. Tot un repte per a les noies de Xavi Llorens que, si volen ser a la semifinal de la competició europea, hauran d’eliminar, ni més ni menys, que a tot un semifinalista de la darrera edició, el París Saint-Germain. El 0-0 de l’anada al Mini, però, fa que el primer equip femení del Barça viatgi a terres franceses amb la màxima il·lusió.

Això és el que ha dit el tècnic de l’equip, Xavi Llorens, en l’Open Media Day previ al partit. L’entrenador blaugrana ha assegurat que les seves jugadores “volen arribar a les semifinals”, però que “saben el que hi ha i són realistes”. “Les prestacions del meu equip són diferent a les del PSG. Però això fa que treballin encara amb més força per fer les coses bé. Tenim la màxima il·lusió d’eliminar-les i volem donar la sorpresa”

Per fer-ho, Llorens té clar el que s’ha de fer: “Defensivament hem d’estar al 200%, millor encara que al Mini. Si passen els minuts i el PSG no aconsegueix marcar, els hi pot pesar. Ofensivament, hem d’estirar-nos una mica més i aprofitar les ocasions clares que tinguem. El secret estarà en les combinacions entre elles. Si juguem a córrer, no guanyarem”.

Alexia: “Assumim la realitat, però pot passar qualsevol cosa”

També ho pensen les jugadores de l’equip i així ho han fet saber. Per a Alexia Putellas, una de les claus serà “que amb el pas dels minuts no es trobin còmodes i els hi costi marcar, més encara amb la pressió de jugar al seu camp”. La blaugrana espera “un partit en què haguem d’aguantar defensivament i en el qual hem d’intentar aprofitar les petites errades que puguin cometre”. “Pujaran la intensitat i nosaltres intentarem arribar a aquest ritme. Jugarem amb moltes ganes i il·lusió. Tot i que assumim la realitat i ningú d’aquest equip creu que som millors que el PSG, és un partit de futbol i s’ha de jugar. Pot passar qualsevol cosa”.

Ruth Garcia, per la seva part, ha comentat que “hem de pensar que un gol ens pot ficar a les semifinals de la Champions”. “Arribem amb unes sensacions molt bones i molt positives. Vam treure un bon empat contra el subcampió d’Europa i tenim confiança i ganes d’anar a París per intentar gaudir del màxim de l’experiència”, ha assegurat. Per a Ruth “serà un partit amb una alta exigència física”.


FCB Femení: Open Media Day prèvia PSG- FC... by fcbarcelona
Tornar a dalt