fcb.portal.reset.password

Inauguració de la secció femenina a la Megastore / VÍCTOR SALGADO-FCB

La FCBotiga Megastore, situada dins del recinte del Camp Nou, compta des d'aquest divendres amb una nova secció dedicada exclusivament a les dones. Alexia Putellas, Olga García i Melanie Serrano, totes elles jugadores del primer equip de futbol del FC Barcelona, van voler estar presents el dia de la inauguració. Elles tres, juntament amb la seva companya Irene del Rio, són precisament la imatge de la campanya en la qual les jugadores del Femení 'assalten' el Camp Nou.

Aquesta nova secció dins de la FC Botiga Megastore compta amb una superfície de 120m² que el converteix en l'espai Nike dedicat a la dona més gran dins d'una botiga FCB. En aquesta superfície, ara les dones trobaran una àmplia oferta de productes Nike Football, Training i Sportswear.

Estrena impactant

Durant l'acte d'inauguració les jugadores no van ser les úniques protagonistes: a través de les xarxes socials, Nike va convidar onze joves aficionades al futbol a viure una experiència única. Les noies van ser portades primer a la Ciutat Esportiva on van poder visitar els vestidors de les jugadores i on van rebre la samarreta del Barça especialment personalitzada per a elles. Des d'allà es van desplaçar al recinte del Camp Nou per descobrir el nou espai a la FCBotiga Megastore. Un cop a la botiga, la periodista Laura Aparicio els va donar la benvinguda i va presentar les jugadores Alexia Putellas, Olga García i Melanie Serrano. Les joves afortunades van poder preguntar a les jugadores sobre la seva trajectòria professional i la seva evolució fins a esdevenir jugadores professionals, un somni pel qual moltes d'elles s’entrenen cada dia.

Connectada directament amb el Museu del Barça, la FCBotiga Megastore disposa de 2.100 m², repartits en tres plantes, dedicats al FC Barcelona i l'esport. Des d'ara la botiga compta a més amb aquesta nova secció dedicada exclusivament a la dona.


[[BOTOVERMELL::Col·lecció++Women FCB::http://store.nike.com/fr/fr_fr/pw/femmes-fc-barcelona/nnsZofi?CP=EUNS_BARCAREF_BANNER_NOTICIAS_WOMEN_SU16_14042016::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Inauguració Espai del Femení a la FCB Botiga... by fcbarcelona
Tornar a dalt