Femení A - Sant Gabriel: Celebren el títol amb golejada (5-1)

Tot i ja ser campiones, les noies del Femení A han golejat aquest diumenge amb gols de Corredera, Alexia (2), Jenni i Gemma

El Femení A del FC Barcelona segueix el seu camí triomfal a la Primera Divisió femenina, de la qual es va proclamar campió la setmana passada. Tot i així, les noies de Xavi Llorens no han afluixat en el seu partit davant el Sant Gabriel i han celebrat el títol amb una nova golejada per 5 a 1. El Barça ha imposat la seva superioritat i Corredera, Alexia en dues ocasions, Jenni i Gemma han posat els gols. Chini, amb 4-0 al marcador, ha retallat distàncies.

A la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el partit ha començat amb el passadís que el Sant Gabriel ha fet al flamant campió de Lliga. Les noies de Xavi Llorens han dominat el joc com és habitual i han trigat només 20 minuts a inaugurar el marcador. Ha estat Marta Corredera, que ha iniciat el camí d’una victòria que s’ha confirmat en el segon temps.

I és que l’1-0 s’ha mantingut fins al descans. L’encert de cara a porteria, però, ha millorat en la segona meitat. Alexia Putellas ha marcat dos gols consecutius a l’inici del segon temps i ha sentenciat el triomf. Jenni Hermoso ha ampliat l’avantatge més tard, i Chini ha pogut retallar distàncies per a un Sant Gabriel que no ha pogut fer res per evitar la golejada. Finalment, Gemma Gili ha arrodonit un partit que deixa el Barça amb 76 punts, amb un avantatge de 13 punts al capdavant de la classificació.