Femení A – RCD Espanyol: Són una piconadora (4-0)

Femení A – RCD Espanyol: Són una piconadora (4-0)

Alexia, Sonia (2) i Hermoso han estat les protagonistes d’una nova golejada del líder de la categoria El vicepresident esportiu, Jordi Mestre, ha estat seguint la victòria blaugrana en el derbi femení disputat a la Ciutat Esportiva

Pòquer de gols i derbi a la butxaca. El conjunt de Xavi Llorens no afluixa i ja suma 16 victòries en els 19 partits disputats. Les blaugranes no han donat treva a les blanc-i-blaves i han sentenciat el matx amb dianes d’Alexia, Sonia (2) i Hermoso.

Gol matiner

Arribar i moldre. La primera ocasió del Barça ha acabat dins la xarxa blanc-i-blava. Un xut llunyà de Sonia l’ha pogut desviar Jamila. El rebot, però, l’ha caçat Alexia, que, des de l’interior de l’àrea petita, ha clavat la pilota al mateix escaire (1-0, min 2).

La diana ha servit perquè el conjunt visitant reaccionés i avancés les línies. Les intencions de l’Espanyol, però, han quedat frustrades pel domini, ascendent, de les de Xavi Llorens.

El canó de Sonia

Al Barça no se li poden deixar espais i així ho tornat a demostrar Sonia Bermúdez. La de Vallecas ha posat la defensa potes amunt en una incursió i n’ha tret un perillós llançament de falta a la frontal. L’execució del tir, impecable. La davantera ha col·locat la pilota al pal esquerra de Jamila, que, seguint la trajectòria amb la mirada, no ha pogut impedir que la pilota es colés dintre els tres pals.

La segona diana ha suposat una gerra d’aigua freda per a les visitants, que, en la resta de minuts fins al descans, no han inquietat la porteria defensada per Ràfols.

L’estocada final

A la represa, la sentència. L’hegemonia imposada en el primer temps s’ha multiplicat per dos en el segon acte i el conjunt de Xavi Llorens ha posat la directa cap a la seva 16a victòria. D’una jugada col·lectiva ha nascut la tercera diana local. En una centrada, Corredera ha cedit cap a Hermoso, que, amb un xut implacable, ha superat Jamila. En menys de cinc minuts ha arribat el quart i definitiu. Sonia, en una jugada per emmarcar, ha tancat la golejada. La blaugrana ha fet un túnel a una rival, ha retallat i ha clavat la pilota al fons de la porteria (4-0, min 55).

D’aquí fins al final, poca història. El partit s’ha anat apaivagant paral·lelament a les forces d’ambdós conjunts. Un Barça satisfet amb el resultat ha deixat passar els minuts fins al xiulet final. Per la seva part, l’Espanyol ha abaixat els braços davant l’efectivitat barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut