Gerard López

Entrenador

Exjugador del primer equip a principis de segle, dirigeix el filial blaugrana des de l'estiu del 2015

Gerard López Segú va néixer el 12 de març del 1979 a Granollers. La seva família estava molt vinculada al FC Barcelona, ja que el seu pare havia jugat al primer equip del Barça i els seus dos germans grans també ho van arribar a fer. Gerard va començar jugant a l'equip de la seva ciutat, i amb 11 anys va ingressar al futbol formatiu blaugrana. Després de set temporades al planter, va marxar al València on, després d'una cessió a l'Alavès, va destacar com un migcampista ofensiu amb molta arribada.

L'any 2000, amb 21 anys, Gerard va aixecar l'interès de molts equips, però el seu sentiment culer el va portar a signar pel Barça i començar així la segona etapa al Club. Durant les cinc temporades que va jugar al primer equip del Barça, Gerard va disputar 140 partits oficials i va marcar 10 gols. Després marxaria al Mònaco, passaria pel Recreativo de Huelva i acabaria la seva carrera al Girona. Amb 32 anys va deixar la pràctica professional i va començar a col·laborar amb Televisió Espanyola com a analista tècnic, i després passaria a Televisió de Catalunya.

Des del 2013 va ser l'entrenador de la Selecció Catalana de futbol, sent aquesta la seva primera experiència a les banquetes. L'estiu del 2015, Gerard López es va convertir en el nou entrenador del Barça B. El curs 2016/17, el tècnic blaugrana aconsegueix tornar el Barça B a Segona Divisió.