Vine al Mini, on el futur es fa present

Vine al Mini, on el futur es fa present

El Club engega la nova campanya de màrqueting per impulsar la presència de públic al Miniestadi en els partits del Barça B

Coincidint amb el Barça B – Còrdova CF de la quarta jornada de La Liga 123, el Club ha llançat la nova campanya per augmentar la presència de públic al Miniestadi, aprofitant l’ascens a la màxima categoria on pot jugar el filial, Segona Divisió. Aquest dissabte, abans del derbi contra l’Espanyol al Camp Nou, el filial blaugrana s’enfrontarà al Còrdova a les 18 hores al Miniestadi, escenari de tots els partits del Barça B i d’on han sortit les millors joies del planter.

Per a aquest partit els socis tenen l’entrada gratuïta; els no socis poden adquirir la seva entrada a partir de 6 euros i fins a 15 euros la més cara, tant a les taquilles del Club com al lloc web oficial.

Vine al Mini a veure el futur del Club. Els Carles Aleñá, Sergi Palencia, Ferran Sarsanedas i Abel Ruiz, jugant a futbol professional. Aquest dissabte el Còrdova CF visita el Mini i el Barça B et necessita. Vine al Mini, on el futur es fa present!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut