Jose Arnaiz apuntala l’atac del Barça B

Jose Arnaiz apuntala l’atac del Barça B

L’atacant, de 22 anys, arriba procedent del Real Valladolid i signa per les properes tres temporades amb dues més opcionals

Després que el passat divendres s’anunciés un principi d’acord per al traspàs de Jose Arnaiz al Barça B, aquest dilluns el jugador ja és oficialment nou futbolista del FC Barcelona. L'atacant ha passat les pertinents proves mèdiques i ha signat el seu nou contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en presència del directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elías. El jugador ha rubricat la seva vinculació per a les properes tres temporades amb dues més opcionals. La seva clàusula de rescisió és de 20 milions d'euros els tres primers anys i de 40 milions d'euros si amplia el seu contracte.

Aquest dimarts al matí farà la seva primera sessió d’entrenament amb la resta de companys de l’equip a les ordres de Gerard López per preparar la tercera jornada de Lliga del proper divendres (21.30 hores) al camp del Granada CF.

Un jugador polivalent

Jose Arnaiz, nascut a Talavera de la Reina fa 22 anys, és un extrem esquerre format al futbol base de la Unión Deportiva Talavera on va debutar a la Tercera Divisió amb 18 anys. L’any 2013 va fitxar pel Valladolid, on va jugar al Juvenil i el seu filial fins que el 7 de novembre del 2015 va debutar a la Segona Divisió A. La passada temporada va disputar un total de 35 partits al Valladolid en els que va marcar 12 gols i va donar 3 assistències. Arnaiz és un jugador de marcat perfil ofensiu que pot jugar en diferents posicions. Habitualment juga d’extrem esquerre encara que al Valladolid també ho ha fet de migcampista ofensiu i de segon davanter.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut