fcb.portal.reset.password

Francesc Xavier Garcia Pimienta ja entrena el filial blaugrana. El nou tècnic del Barça B ha dirigit el seu primer entrenament aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, tot just després de ser anunciat com a nou entrenador culer. Garcia Pimienta arriba al Barça B després de ser campió de la UEFA Youth League a Nyon, on el Juvenil A del FC Barcelona va superar el Chelsea a la gran final (0-3).

El tècnic barceloní (3 d’agost del 1974) recala al filial blaugrana després d’una gran trajectòria a les categories inferiors del FC Barcelona. Garcia Pimienta va començar a entrenar a la Masia el 2001 –després d’haver jugat a les categories inferiors del Barça–, i ara torna al Barça B, on ha estat més de dues temporades com a segon entrenador.

De fet, va començar el curs actual com a segon tècnic del filial, però al setembre va començar a entrenar el Juvenil B per la marxa de Quique Álvarez al Vila-real. Poc després, a l’octubre, Gabri va deixar el Juvenil A, i Garcia Pimienta va passar a dirigir-lo per assolir la Lliga i la UEFA Youth League. Ara, al tercer equip blaugrana que entrenarà aquesta temporada, intentarà aconseguir la salvació amb el Barça B i mantenir-se a Segona A.

Tornar a dalt