Barça B – Cultural Lleonesa: Un gol matiner condemna els blaugranes (0-1)

Els de Gerard López, malgrat haver dominat de principi a fi, han perdut contra un rival que ha sabut aprofitar una diana de Buendía als instants inicials

L’equip de Gerard López, que ha realitzat un partit molt complet en què ha disposat d’ocasions claríssimes per marcar, no ha pogut superar la Cultural Lleonesa. Els visitants han rendibilitzat amb eficàcia una diana aconseguida al minut quatre mitjançant Buendía. Malgrat haver-ho intentat de totes les maneres fins als últims instants, els culers no han estat encertats de cara a porteria.

El matx ha començat amb el Barça B encaixant el primer gol quan tot just s’havien jugat quatre minuts de partit. El visitant Buendía, amb un toc suau, ha pogut aprofitar una centrada xut bombejada a l’àrea blaugrana que ha sorprès Ortolá (0-1). Al conjunt barcelonista li ha costat refer-se del cop inicial, però gràcies a la mobilitat de pilota que Aleñá ha donat a l’equip els de Gerard López han començat a disposar de les primeres ocasions per marcar.

Al minut 9 David Costas ha connectat una rematada de cap que ha tret in extremis sota pals la defensa visitant. El partit ha entrat en una fase sense dominador clar i durant la qual el Barça B ha intentat crear perill, però ha topat amb una Cultural Lleonesa molt còmoda amb el marcador que, tancada al darrere, ha aprofitat els contraatacs ràpids per buscar el segon gol. Amb un parell d’ocasions clares a xuts d’Aleñá i Monchu s’ha arribat al descans.

Domini sense sort

La segona ha començat amb un Barça B decidit a remuntar el marcador, i al minut 50 ha tingut la primera ocasió claríssima en una rematada de Rivera que ha sortit fregant la porteria de Palatsi. Dos minuts després era Abel Ruiz qui errava un xut sense oposició davant del porter visitant.

Els barcelonistes han tancat el conjunt lleonès al seu camp, i les ocasions, que no s’han aturat, tenien protagonistes diversos: Aleñá, Badou i Palencia, però tots sense fortuna en la definició. Malgrat que els blaugranes ho han intentat fins a l’últim minut, no han estat encertats als metres finals i han encaixat una derrota contra un rival directe. EL proper duel dels de Gerard López serà el dilluns 16 d’abril a les 21.00 hores al camp de l’Osca.