Carles Pérez renova amb el Barça B dues temporades

Carles Pérez renova amb el Barça B dues temporades

L’extrem de Granollers amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes dues temporades ampliables a dues més, amb una clàusula de 100 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Carles Pérez, han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les pròximes dues temporades ampliables a dues més. Pérez tindrà una clàusula de 100 milions d’euros.

27 partits a 2a A i clau a la Youth League

Carles va arribar al Barça en edat infantil i ha anat progressant dintre del futbol formatiu a base de gols en tots els equips que ha estat. Aquesta temporada, la seva primera al Barça B, ha jugat un total de 27 partits a La Liga 123, marcant tres gols i donant dues assistències. A més, Pérez ha estat clau pel Juvenil A per aconseguir el títol de la UEFA Youth League, marcant set gols, dos dels quals a la semifinal contra el Manchester City. A la part final de la temporada, Pérez ha estat clau per Garcia Pimienta jugant els sis partits que ha dirigit el tècnic barceloní com a titular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut