Acord per a la resolució del contracte de Moisés

Acord per a la resolució del contracte de Moisés

El Club agraeix la professionalitat del futbolista durant tota la seva etapa al Club i li desitja els millors èxits personals i esportius en el futur

El FC Barcelona i el jugador Moisés Delgado han arribat a un acord per finalitzar la seva relació contractual amb el FC Barcelona. El Club agraeix la professionalitat del futbolista durant tota la seva etapa al Club i li desitja els millors èxits personals i esportius en el futur.

37 partits i un ascens

El lateral andalús Moisés Delgado va arribar fa dues temporades al Barça B, amb el qual ha jugat un total de 37 partits oficials, tot i que aquest curs no ha participat en cap. El curs passat el d’Utrera va jugar 20 partits, mentre que l’anterior en va sumar 17 −va arribar al mercat d’hivern. Els dos millors records de l’andalús de ben segur que seran l’ascens a Segona Divisió amb el filial la temporada passada i el debut amb el primer equip de Luis Enrique a la Supercopa catalana contra l’Espanyol al Nou Estadi de Tarragona, el 25 d’octubre del 2016. En aquell partit va sortir com a titular al lateral esquerre i va jugar 71 minuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut