Acord amb el Montreal Impact per al traspàs de Ballou

Acord amb el Montreal Impact per al traspàs de Ballou

L’atacant, de 18 anys, arriba des de la MLS al Barça B i signa per a les properes cinc temporades

El FC Barcelona i el Montreal Impact han arribat a un acord per al traspàs del jugador Ballou Jean-Yves Tabla al Barça B. El jugador ha rubricat la seva vinculació per a les properes tres temporades amb dues més opcionals. La seva clàusula de rescissió és de 25 milions d'euros els tres primers anys i de 75 milions d'euros si amplia el seu contracte.

El jugador ha passat les pertinents proves mèdiques aquest matí als serveis mèdics del FC Barcelona i ha signat el seu nou contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva amb el directiu responsable del Barça B, Silvio Elias, i el secretari tècnic del futbol formatiu professional, Jose Mari Bakero.

Joventut i velocitat

Ballou Jean-Yves Tabla, nascut a Abidjan (Costa d’Ivori) fa 18 anys, és un jugador format a les categories inferiors del Montreal Impact de Canadà, fins que es va incorporar al primer equip que juga a la MLS americana la temporada passada. Conegut futbolísticament com a ‘Ballou’, aquesta passada temporada va jugar 21 partits, 11 com a titular, marcant dos gols i donant dues assistències a la màxima divisió americana. A més, Ballou també ha estat internacional en categories inferiors amb Canadà sub20.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut