CF Gavà – Barça B: Tornar al camí de la victòria

CF Gavà – Barça B: Tornar al camí de la victòria

18 hores (Barça TV / Esport 3): Els de Gerard López volen tornar a guanyar després de la derrota la passada jornada i seguir a la zona alta

El filial afronta una nova jornada complicada a domicili després de la derrota al Mini contra el Cornellà. En l’últim desplaçament, el Barça B es va imposar al Mallorca B (2-3) en un partit d’infart. Ara, busca una nova victòria per seguir al capdavant de la classificació. Gerard López presenta les novetats de Gumbau i Abeledo a la convocatòria respecte l’últim partit, mentre que perd a Alfaro per lesió i a Paik per estar amb la selecció sub20 coreana.

El Gavà vol estrenar-se a casa

L’equip del tècnic argentí Óscar Mena encara no coneix la victòria a casa seva, tot i haver sumat dos empats i una derrota. El mister argentí no podrà compta amb Agustín per sanció, Mario Roque per lesió i Niko Kata per compromís internacional amb Guinea Equatorial. El Gavà arriba amb la moral alta després d’eliminar al Llagostera als penals entre setmana a la Copa Catalunya. El partit serà retransmès en directe per Barça TV i Esport 3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut