Barça B – Vila-real B: A la recerca de la tercera victòria consecutiva

Barça B – Vila-real B: A la recerca de la tercera victòria consecutiva

19 hores (Barça TV i Esport 3): Els de Gerard López intentaran seguir amb la bona ratxa en el primer duel de filials del curs al Miniestadi

En un cap de setmana sense futbol del primer equip, els aficionats blaugrana tenen marcat en vermell el partit del Barça B al Mini contra el Vila-real B d’aquest dissabte. Dos dels filials del grup 3 de la Segona Divisió B que tracten bé la pilota i aposten pel futbol de toc. Els socis del FC Barcelona tenen l’entrada lliure per poder gaudir, del que podria ser, la tercera victòria consecutiva del filial, i la segona al Miniestadi.

El Vila-real B, inici irregular

Tot i que l’equip de Paco López només ha sumat un dels sis punts possibles, les dues jornades deixen lloc per a l’anàlisi. Un primer partit a Cornellà que es decideix a l’últim minut en una jugada d’estratègia, i un segon partit on al primer minut es queden amb un home menys i amb un penal en contra. Tot i això, es van sobreposar i van tenir oportunitats per emportar-se els tres punts. Així doncs, els groguets, que tenen les baixes de Ramiro i Leo Suárez per sanció, i de Shvets i Edgar Ié que estan amb la seva selecció, buscaran refer-se i aconseguir la primera victòria al Mini, on la temporada passada van perdre (1-0) amb un gol de Dani Romera.

Els 19 convocats blaugrana

De cara al primer duel de filials al Mini, Gerard López ha convocat 19 jugadors; per tant, n'haurà de descartar un abans del partit. La llista és la següent: Suárez, Puig, Palencia, Nili, Tarín, Moisés, Martínez, Fali, Sarsanedas, Xemi, Aleñá, Kaptoum, Carbonell, Paik, Abeledo, Alfaro, Perea, Mujica i Marc. Es queden fora per decisió tècnica Vilanova i Gumbau, mentre que es perden el partit per lesió: Varo, Borja López i Dani Romera. Marlon segueix sent baixa per tràmits burocràtics.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut