Palencia: “L’objectiu ara mateix és preparar al partit el millor possible i treure els tres punts contra el Saguntí”

Palencia: “L’objectiu ara mateix és preparar al partit el millor possible i treure els tres punts contra el Saguntí”

El nou capità del Barça B ha visitat el plató de Barça TV per parlar sobre l’inici de la Lliga dissabte a les 20.45 hores al Miniestadi contra l’Atlètic Saguntí

Aquesta és la setmana prèvia a l’inici de Lliga del primer equip, i també del Barça B. El conjunt de Gerard López debutarà en la primera jornada a casa contra l’Atlètic Saguntí (20.45 hores / Barça TV i Esport 3) just després que el primer equip jugui el seu partit contra el Betis al Camp Nou (18.15 hores). Sobre aquest debut ha parlat el nou capità del filial, Sergi Palencia, que ha visitat el plató del programa Hora B de Barça TV.

Declaracions Sergi Palencia:

“L’objectiu ara mateix és preparar el partit al millor possible i treure els tres punts contra el Saguntí. Aquest és l’únic objectiu de moment”.

“Ens agradaria molt tenir més gent al Mini aquesta temporada, que moltes vegades es troba a faltar. En aquest partit després de jugar el primer equip molta gent es podria quedar. La gent que vingui es trobarà un equip descarat, un equip que sap a què juga”.

“Estic molt sorprès amb les noves incorporacions, han vingut amb moltíssima il·lusió, ganes de treballar i aportar a l’equip el seu granet de sorra”.

“No m’esperava ser el capità, però n'estic molt orgullós i vull tornar aquesta confiança tant dins com fora del camp. D’un capità s’espera que prediqui amb l’exemple, que doni la cara per tots, i que doni el millor de si, que és el que intentaré fer”.

“El Saguntí serà un rival rocós, que acaba de pujar de categoria, que segurament vindrà al Mini a tancar-se i a sortir al contraatac. Ens hem trobat mil casos com aquest i hem d’anar amb compte i aprendre de les situacions de la temporada passada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut