Barça B – Reus Deportiu: Retorn al Mini sense fortuna (0-1)

Barça B – Reus Deportiu: Retorn al Mini sense fortuna (0-1)

En el duel amistós que ha tancat una setmana d’’stage’ a Peralada, el filial blaugrana ha caigut per la mínima amb un gol en el tram final

El Barça B continua amb els tests de pretemporada, combinant partits amistosos i eliminatòries de la Copa Catalunya. Després d’una setmana d’’stage’ a Peralada, el conjunt de Gerard López ha rebut la visita del Reus al Miniestadi. Els blaugranes han caigut per la mínima, però han completat un bon partit tenint en compte la diferència de categoria. I és que el Reus competirà aquest any a la Segona Divisió A. El gol de López Garay en el minut 80 ha sentenciat un amistós que s’ha mantingut igualat durant gran part dels 90 minuts.

Sense gols i oportunitats clares, els primers 45 minuts no han tingut un domini clar per part de cap dels dos equips. L’ocasió més destacada ha estat una triple rematada: Perea ha executat una falta des de la frontal de l’àrea, però la defensa ha bloquejat el xut; Aleñá ha aprofitat el rebuig, però la pilota ha picat al travesser i a la línia de gol, i finalment Modibo -a prova amb el Barça B, procedent del filial del Girondins de Bordeus- ha enviat la pilota directament a les mans de Codina, el porter reusenc. Per part del Reus Deportiu, les dues ocasions més clares han arribat de manera consecutiva en el minut 42 mitjançant Vitor i Ramon Folch, que han estat salvades per José Suárez.

Segona part amb una sola diferència

La segona part ha seguit la mateixa línia que la primera. Els dos equips han tingut diverses ocasions més, la majoria  iniciades per faltes perilloses a prop de l’àrea. Entre les més rellevants, una falta que ha centrat Xemi a prop de l’àrea i que ha rematat Vilanova. Una vegada més, el porter reusenc ha salvat l’oportunitat de gol. 

Semblava que el partit acabaria amb l’empat inicial, fins que al minut 80 una falta molt propera a l’àrea culer ha acabat amb el gol de López Garay, que havia entrat al minut 74 amb set jugadors més del conjunt visitant.

Rotació de banqueta

Gerard López ha pogut donar minuts a tots els seus jugadors, tenint en compte que el Barça B tornarà a jugar aquest diumenge. S’enfrontarà al Cornellà en l’eliminatòria de la Copa Catalunya en un duel que es jugarà a Cornellà a les 20 hores. D’aquesta manera, s’ha pogut donar minuts a totes les cares noves de la plantilla i seguir preparant l’inici de la temporada 2016/17. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut