Gerard López: “Estem en el moment que buscàvem des de principi de temporada”

Gerard López: “Estem en el moment que buscàvem des de principi de temporada”

L’entrenador del Barça B ha parlat del partit d’aquest diumenge contra l’Alcoià (17 hores / Esport 3) Al partit de la primera volta, el Barça B es va imposar per un gol a zero al Mini

El Barça B visita aquest diumenge un dels equips que tenen per sobre a la classificació, l’Alcoià (17 hores / Esport 3) i el qual pot atrapar en cas de guanyar-lo a casa seva, al clàssic estadi d'El Collao.

Seguir amb el partit a partit

El tècnic del filial, Gerard López, ha atès Barça TV com a prèvia del partit d’aquest diumenge contra l’Alcoià: “Al Mini va ser un partit igualat i un gol ens va donar la victòria. És d’aquests equips que treballen bé, amb un entrenador vell conegut meu amb qui vam jugar junts al València. Té un equip ben treballat, de feina, amb anys d’experiència, i és un dels equips cridats a estar a play-off. També s’han reforçat aquest mercat d’hivern”.  El de Granollers afirma que guanyant es faria un pas important: “És una realitat que ens hem guanyat, lluitar amb aquests equips per la part alta de la taula. Ara ens ve una franja de calendari que a la primera volta ens va anar bé i podem parlar ja de rival directe. Per això hi ha una motivació extra i il·lusió per mantenir la ratxa de resultats i de porteria a zero”. De totes maneres, segons Gerard: “Qui marqui primer tindrà un cert avantatge”. Tot i així, el tècnic del Barça B sentencia: “Estem en el moment que buscàvem des de principi de temporada. Encara ens queden aspectes que volem millorar, seguir treballant i que els jugadors se segueixin formant, però si l’equip s’ho creu encara podem fer grans coses aquesta temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut