Barça B-CE Sabadell: Estrena al Miniestadi amb remuntada (3-1)

El conjunt d’Eusebio ha sumat els primers punts de la temporada capgirant el gol inicial del Sabadell en els primers minuts Joan Román, de penal, i Dongou, que ha fallat una pena màxima abans amb dos gols, han estat els golejadors blaugrana

El Barça B ha sumat els primers punts de la temporada després de superar el Sabadell al Miniestadi. Els arlequinats s’han avançat ben aviat amb un gol de Kiko Olivas, que un minut després del gol ha estat expulsat. Dongou ha fallat un penal, però Joan Román, des dels 11 metres, i el mateix Dongou en dues ocasions han capgirat el marcador per donar el primer triomf del curs al filial.

Inici mogut

Tot i el domini inicial dels homes d’Eusebio, qui s’ha avançat ha estat el Sabadell. En el llançament d’un córner en el minut 9, Kiko Olivas ha rematat al fons de la xarxa fent pujar el 0-1. L’inici mogut del partit no ha quedat aquí, ja que només un minut després Dongou encarava a Nauzet, porter visitant, i era travat dins de l’àrea. L’autor del gol arlequinat, Olivas, ha estat expulsat amb targeta vermella directa, però Dongou ha estavellat el xut des dels 11 metres al pal.

Tot i no transformar el penal, el Barça B s’ha convertit en l’amo absolut de la pilota i ha tancat el Sabadell a la seva àrea. Joan Román ha estat el primer en intentar l’empat des de fora de l’àrea, però Nauzet ha desviat el xut a córner. El setge a la porteria arlequinada ha continuat, i quan s’havia complert la mitja hora de joc ha arribat l’empat. En un altre penal, comès per Crespí a Joan Román, el mateix Román ha fet l’1-1 enganyant Nauzet.

Sense descans a pel gol

Els intents per fer el segon gol han persistit durant el tram final del primer temps, i ha tornat a ser Joan Román qui ha tingut la més clara. Amb l’empat, i després de 45 minuts molt intensos en tots els aspectes, el partit ha arribat al descans. El Barça B, però, no ha donat treva al seu rival i ha seguit buscant el segon gol a la represa. Eusebio ha introduït un canvi ofensiu fent entrar Juan Cámara, que ha debutat oficialment, per Lucas. Els arlequinats han intentat reaccionar amb un xut d’Eguaras, però els blaugranes han tornat a manar ràpid.

A poc a poc ha aparegut Adama per la banda dreta, però tots els intents dels homes d’Eusebio es topaven amb el sistema defensiu muntat pel Sabadell des de l’expulsió. Els arlequinats també podrien haver marcat en una acció de contraatac mal resolta per Collantes, i més tard ha arribat el premi per al filial. Patric ha arribat a l’espai per la banda dreta i ha centrat per a que Dongou, a plaer, fes l’esperat 2-1.

Sentència i primers punts

El Barça B, amb l’avantatge, ha passat a controlar més el joc al mig del camp i, tot i algun intent aïllat del Sabadell amb accions de Collantes i Aridai, ha sabut contemporitzar els últims minuts del partit i assegurar els tres primers punts de la temporada amb un tercer gol. Dongou, de nou, ha resolt una jugada d’Adama i ha signat el seu doblet. Després de la derrota a Pamplona en la primera jornada, el conjunt d’Eusebio ha sumat els tres primers punts al Miniestadi i en la tercera jornada rebrà, també a casa, el Saragossa.