fcb.portal.reset.password
Eusebio i Ilie posen amb els representants de l'Agrupació

Eusebio i Ilie han rebut als representants de l'Agrupació Barça Jugadors / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El capità Ilie rep el carnet de membre de l'Agrupació

Ramon Alfonseda ha fet entrega del carnet de membres als jugadors del Barça B / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L’Agrupació Barça Jugadors ha visitat aquest dijous la plantilla i els tècnics del filial blaugrana amb l’objectiu d’explicar-los els projectes que porten a terme, així com donar-los el carnet de membre de l’Agrupació Barça Jugadors. A l’acte hi han assistit el president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, el membre de la Junta Directiva Joan Vilà i l’exjugador Paco Rodri.

Eusebio, membre de la Junta Directiva

D’altra banda, l’entrenador del Barça B, Eusebio Sacristán, també és membre de la Junta Directiva de l’Agrupació Barça Jugadors i ha participat en algunes xerrades i col·loquis de l’Agrupació. Eusebio ha emplaçat els seus jugadors a seguir col·laborant amb l’Agrupació Barça Jugadors i a visitar-los al seu local si en tenen l’ocasió.

Agraïments per a la plantilla

El president de l’Agrupació, Ramon Alfonseda, ha volgut agrair a la plantilla i l'‘staff’ tècnic del filial la seva aportació de cada temporada a l’Agrupació, que serveix per ajudar molts exjugadors blaugrana que passen per situacions difícils, a més dels projectes socials i de formació que proposa l’associació. A més, Alfonseda ha demanat a la plantilla que segueixin formant-se: “Us convido a no deixar d’estudiar; tingueu en compte que després del futbol és important que tingueu una part de cultura”. En acabar, els jugadors del Barça B han rebut el carnet de membres de l’Agrupació Barça Jugadors.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();