fcb.portal.reset.password

Eusebio pot disposar de Bagnack per al partit contra el Mallorca / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El Barça B s’enfrontarà aquest diumenge a tot un Mallorca al Miniestadi (17 hores, Esport3) en un partit que a priori es preveu molt atractiu per a l’espectador. “El Mallorca té molts jugadors de Primera Divisió. És un equip que ha reaccionat i es troba en un bon moment i ha aconseguit bons resultats”, ha explicat Eusebio aquest dissabte a la prèvia del partit.

La bona notícia a l’equip ha estat l’alta mèdica de Bagnack després de dues setmanes de baixa. “L’alta de Bagnack compensa algunes baixes que tenim. Hem fet una convocatòria de garanties. Estem preparats per afrontar aquest partit”, ha comentat l’entrenador blaugrana.

Setmana per corregir errors

El filial ha afrontat una setmana mirant de corregir alguns aspectes després de la derrota (3-0) de divendres passat davant del Recreativo. “Venim d’una derrota dolorosa que ens ha servit per adonar-nos d’aspectes que hem de millorar i ho hem treballat durant aquesta setmana. L’equip està fent moltes coses bé però tenim aspectes a millorar”, ha conclòs el de La Seca.

Convocatòria amb baixes, però de garanties

Eusebio Sacristán ha convocat divuit jugadors aquest dissabte; les principals novetats són Bagnack i Sanabria. La resta de la llista és la següent: Bañuz, Masip, S. Gómez, Patric, Planas, Ilie, Joan Román, Dongou, Espinosa, Babunski, Samper, Denis Suárez, Pol Calvet, Dani Nieto, Lucas i Edu Bedia.

Adama, que s’ha entrenat amb el Juvenil A, i Sandro, amb molèsties al genoll dret, no estan disponibles per al filial. Tampoc ho estan els lesionats Juste, Cá, Ié, Campins i Grimaldo.

Tornar a dalt