Eusebio: “Cal treure el caràcter i l’orgull”

Eusebio: “Cal treure el caràcter i l’orgull”

L’entrenador del Barça B aposta per la unitat del grup per capgirar la ratxa negativa de resultats de les últimes setmanes

El 0-3 patit contra el Jaén complica una mica més la vida al Barça B, que ha sumat únicament tres dels últims 24 punts en joc. Amb tot, Eusebio Sacristán creu que l’equip sortirà d’aquesta situació a base de “caràcter, orgull i ràbia”. Aposta per la “unitat” de tota la plantilla: “Hem encadenat una altra ratxa negativa. És fotut, però cal treballar per sortir-se’n i canviar-la. Seguirem units i amb la confiança i seguretat que cal treballar dur”.

Poca preocupació pels gols

Preguntat sobre la falta de gol en els últims partits, Eusebio creu que no és el problema principal de l’equip. “És cert que ens està costant fer gols, però l’equip ha demostrat que hi ha jugadors de prou qualitat per fer-los. Tenim els arguments per crear ocasions. Més aviat és una qüestió de confiança i seguretat”, ha reconegut.

Sobre el partit amb el Jaén, Eusebio ha lamentat no haver tingut el “premi” d’obrir el marcador en els primers compassos del matx. “Un error ens ha costat car i ha afectat els ànims de l’equip”, ha explicat. Era el 0-1 que ha encarrilat la victòria visitant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut