Barça B – Còrdova: Fi a la ratxa (0-1)

El filial blaugrana ha posat punt final a nou partits seguits sense perdre en caure al Miniestadi amb un solitari gol d’Uli Dávila per al Còrdova El conjunt d’Eusebio es manté a la zona de privilegi gràcies als 57 punts que sumava fins aquesta jornada

El Barça B no ha pogut allargar la ratxa de resultats, que arribava ja als nou partits seguits sense conèixer la derrota. Els homes d’Eusebio han caigut per la mínima al Miniestadi davant el Còrdova amb un solitari gol d’Uli Dávila a la segona meitat. Un xut d’Edu Bedia al pal amb 0-0 al marcador ha estat la millor ocasió per al filial, que no ha pogut igualar el 0-1 a la recta final de partit.

Domini blaugrana però igualtat de perill

Els primers 45 minuts han estat de domini absolut del Barça B, però les ocasions de perill no han arribat. Els intercanvis de posició entre Denis, Sandro i Dongou han estat la gran arma d’un filial blaugrana comandat per un sobri Sergi Samper. El migcampista ha portat el ritme del partit al seu gust i ha dirigit algunes bones combinacions en atac.

Mentrestant, en defensa el perill ha arribat mitjançant accions de contraatac per part del Còrdova. Les incursions per banda i la mobilitat d’Uli Dávila eren les principals opcions del conjunt andalús, que ha vist com se li ha anul·lat un gol al minut 9 per fora de joc. A banda d’aquesta acció, les ocasions més destacades de la primera part han estat per a Sandro en una jugada assajada i a continuació en una passada magistral de Samper que no ha encertat a rematar.

Pals a les dues porteries

Al segon temps el Còrdova ha sortit amb més intensitat i s’ha apropat a la porteria de Masip en els primers compassos de joc. Els andalusos han comptat amb l’ocasió més clara fins aquell moment amb un llançament directe de falta per part d’Abel que s’ha estavellat al pal dret de la porteria blaugrana.

Després de l’ensurt el Barça B ha recuperat el domini i ha tornat a buscar la porteria andalusa. Quan s’havien jugat vint minuts de la segona meitat ha arribat la resposta blaugrana en forma de xut al pal. Edu Bedia s’ha tret de la màniga un xut llunyà amb la cama esquerra que ha fet tremolar la porteria de Juan Carlos.

L’entrada de Munir ha donat noves opcions a l’atac blaugrana. L’atacant del Juvenil A, amb molt protagonisme al filial en les últimes jornades, hauria pogut avançar el Barça B amb un xut creuat que ha aturat el porter visitant.

Gol i replegament visitant

Qui s’ha avançat, però, ha estat el Còrdova. En una acció individual resolta amb un xut creuat, el mexicà Uli Dávila ha inaugurat el marcador. A partir del gol els visitants han endarrerit les línies, fet que ha dificultat la reacció blaugrana. El canvi d’Adama no ha tingut l’efecte desitjat i els minuts s’esgotaven per als homes d’Eusebio.

El Barça B no ha trobat la manera de superar la barrera defensiva del Còrdova i ha acabat cedint un triomf al Miniestadi després de quatre victòries seguides. Així doncs, el conjunt d’Eusebio trenca una ratxa de nou partits consecutius sense conèixer la derrota i es manté amb els 57 punts que tenia fins aquesta jornada. La setmana que ve visitarà la Nova Creu Alta per enfrontar-se al CE Sabadell.

La Junta, a la Llotja del Mini

Gran part de la Junta Directiva del FC Barcelona ha presenciat el partit entre el Barça B i el Còrdova al Miniestadi. Hi han assistit el president Josep Maria Bartomeu, els vicepresidents Jordi Cardoner (Àrea Social) i Jordi Mestre (Àrea Esportiva) i els directius Jordi Moix (Àrea Econòmica) i Silvio Elías (responsable del Barça B a l’Àrea Econòmica). A més de la representació de la Junta Directiva, també ha vist el partit al Miniestadi el jugador del primer equip Alex Song.