Miniestadi

Unes promeses que volen comptar per Guardiola i poder fer el salt al Primer equip com ho han fet d’altres jugadors com Messi, Iniesta, Puyol, Xavi, Piquè, Valdès, Busquests, Bojan, Pedro, Jeffren, o el propi entrenador del primer equip Josep Guardiola. Fan un joc espectacular, són de la Masia, amb model Barça, juguen de memòria i tenen ganes d’arribar a dalt. Si els vols conèixer, vine al Miniestadi!

Condicions de venda:

SOCIS
Els socis tenen entrada gratuïta a tots els partits i poden entrar al Miniestadi mostrant el seu carnet de soci i accedir al recinte.  

Futbol amb amics: cada soci podrà comprar 3 entrades a 5€ per entrada en cada partit.


PÚBLIC
El públic pot comprar les entrades a les Taquilles del FC Barcelona i el preu depèn de la categoria del partit. En els partits de categoria B els preus van de 7 a 14€ i en partits de categoria A de 14 a 23€.

Futbol en família: els nens d'entre 8 i 12 anys entraran gratuïtament si van acompanyats d'un adult (nens menors de 7 anys sempre gratuït).

Condicions de compra
Es poden adquirir les entrades a les Taquilles Principals i a les Taquilles del Boulevard (passadís entre el Palau i la FCBotiga) i a les Taquilles del Gol Nord del Camp Nou. Les Taquilles del Mini romandran tancades.