fcbotiga

La lluminositat blaugrana dels aparadors i el so ambient de l'estadi que es pot escoltar just a l'entrada és una presentació dels nous canvis que es troben a l'interior de la FCBotiga. Cal destacar com a novetat que, a partir d'ara, les seccions del club també hi tenen un espai únic en el qual és possible adquirir les samarretes de les seccions de bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala.

Un cop dins de l'establiment, el producte guanya en presència. Els equipaments que llueixen els jugadors del primer equip, tant durant els partits com en els entrenaments, tenen el seu espai en el nou mobiliari i estan agrupats per tipus de producte. A més a més, una línia més extensa de roba de carrer ja està també disponible i compta amb un espai exclusiu. Amb 1.500 m2 d'ambient purament blaugrana, la FCBotiga es divideix en dues plantes en les quals tenen cabuda productes barcelonistes de tota mena: el millor per donar suport a l'equip, com bufandes i banderes, les dessuadores i gorres més modernes per als joves, pilotes amb signatures dels jugadors, records blaugrana com tasses i peluixos, accessoris per a la llar, etc.

La FCBotiga Megastore també amplia serveis

La FCBotiga Megastore disposa de dos serveis innovadors de personalització de samarretes amb dissenys relacionats amb moments inoblidables del nostre club i per a tots aquells que vulguin emular els nostres jugadors. Hi haurà disponible una àmplia gamma de botes de futbol per a tot tipus de superfícies amb l'opció que es puguin personalitzar brodant el nom i el número a cada bota.

A Internet - 10% de descompte per als socis

També pots fer les compres d'una manera fàcil sense moure't de casa a través del lloc web de la botiga Megastore Camp Nou i xarxa de botigues oficials: 10% de descompte per als socis. Fes clic aquí per accedir

A la Megastore Camp Nou i xarxa de botigues oficials: 5% de descompte per als socis

[[DES_1]] La lluminositat blaugrana dels aparadors i el so ambient de l’estadi que es pot escoltar just a l’entrada és una presentació dels nous canvis que es troben a l’interior de la FCBotiga. Cal destacar com a novetat que, a partir d’ara, les seccions del club també hi tenen un espai únic en el qual és possible adquirir les samarretes de les seccions de bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala.


Un cop dins de l’establiment, el producte guanya en presència. Els equipaments que llueixen els jugadors del primer equip, tant durant els partits com en els entrenaments, tenen el seu espai en el nou mobiliari i estan agrupats per tipus de producte. A més a més, una línia més extensa de roba de carrer ja està també disponible i compta amb un espai exclusiu. Amb 1.500 m2 d’ambient purament blaugrana, la FCBotiga es divideix en dues plantes en les quals tenen cabuda productes barcelonistes de tota mena: el millor per donar suport a l’equip, com bufandes i banderes, les dessuadores i gorres més modernes per als joves, pilotes amb signatures dels jugadors, records blaugrana com tasses i peluixos, accessoris per a la llar, etc.

La FCBotiga Megastore també amplia serveis

La FCBotiga Megastore disposa de dos serveis innovadors de personalització de samarretes amb dissenys relacionats amb moments inoblidables del nostre club i per a tots aquells que vulguin emular els nostres jugadors. Hi haurà disponible una àmplia gamma de botes de futbol per a tot tipus de superfícies amb l’opció que es puguin personalitzar brodant el nom i el número a cada bota.

A Internet - 10% de descompte per als socis

També pots fer les compres d’una manera fàcil sense moure’t de casa a través del lloc web de la botiga Megastore Camp Nou i xarxa de botigues oficials: 10% de descompte per als socis. Fes clic aquí per accedir

A la Megastore Camp Nou i xarxa de botigues oficials: 5% de descompte per als socis

Vols treballar a la FCBotiga?

Busquem persones joves amb interès al món comercial i de l'esport, amb ganes de formar part del nostre equip. Volem candidats amb motivació i bona preparació en el punt de venda. Si busques treball o estàs estudiant i tens disponibilitat d'unes hores a la setmana o cap de setmana, ens agradaria poder-te conèixer. Si estàs interessat, ens pots fer arribar el teu currículum a: fcbotiga@fcbmerchandising.com o al fax: 93 490 6926 Ref. OTrabajo