VIP Handbol

Si t’agrada l’handbol i vols viure el partit amb categoria Champions, compra la teva entrada VIP, des de 65 € viu també una experiència gastronòmica a la nostra Llotja Presidencial. No et conformis només amb el partit!
Amb la nostra entrada VIP et proposem combinar dues de les teves passions: l’afició per l’handbol i gaudir a la vegada d’un servei exclusiu de càtering a la Llotja Presidencial, on podràs comentar les millors jugades del partit amb els teus amics i familiars mentre gaudeixes d’un servei de càtering exclusiu.
Assegura’t una atmosfera singular i única per gaudir del partit d’handbol.

Què inclou l’entrada VIP?
- Localitat per al partit a la Llotja Presidencial.
- Servei de càtering de benvinguda (des d'1 h abans de l'inici del partit), a la mitja part i en finalitzar el partit a la Llotja Presidencial.

Com puc comprar la meva entrada VIP?
Accedeix al procés de compra a través de l’enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::FCB Lassa - THW Kiel++Entrades VIP aquí::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcb_vipexperienceacbtickets/ca_ES/entradas/evento/4868/session/279378/step1r2::HOR::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::haehf-1-4-kiel::]]

On puc recollir la meva entrada VIP?
L’entrega de l’entrada per accedir a la Llotja Presidencial es farà a la Porta 0 (vegeu mapa aquí) el mateix dia de partit des d’1 h abans de l’inici d’aquest. A la recollida serà necessari identificar-se amb el DNI del comprador i mostrar el correu electrònic de confirmació de la compra de l’entrada.

Quina es la normativa per accedir a la Llotja Presidencial al Palau Blaugrana?
No podran accedir-hi els menors de 16 anys, encara que vagin acompanyats.
No està permès l’accés amb bufandes, gorres o banderes amb símbols o colors dels equips
(local o visitant).
No es permetrà l’accés a qualsevol persona que vesteixi algun dels elements següents: roba o sabates per a la pràctica d’esports i/o pantaló curt.
Es demana als senyors l’ús d’americana i es recomana l’ús de corbata.