fcb.portal.reset.password

Aquest diumenge al Caire (Egipte), el FC Barcelona i Emirates NBD Egypt van presentar en una roda de premsa i un sopar de gala el llançament de tres noves targetes de pagament co-branded. En aquests actes, a part del Barça Legend Patrick Kluivert, hi van assistir el Chief Executive Officer d’Emirates NBD Egypt, Giel-Jan M. Van Der Tol; el Head of Priority Banking and Wealth Management d’Emirates NBD Egypt, Ayman Gamgoum, i el Business Development Manager d’Orient Mitjà i Àfrica del FC Barcelona, Ali Aissaoui. Recordem que ambdues entitats anunciaven aquesta col·laboració estratègica, segons la qual el banc egipci es converteix en patrocinador regional del Club fins al juny del 2020, el 4 de juliol a la Llotja Presidencial del Camp Nou.

Un cop finalitzada la roda de premsa, el Barça Legend i els representants d’ambdues entitats van atendre els diferents mitjans de comunicació locals. La jornada va concloure amb la celebració d’un sopar de gala, que va tenir lloc al The Clubhouse Uptown Cairo. Hi va assistir una representació de jugadors de futbol egipcis, així com convidats del banc que no es van voler perdre l’ocasió d’atendre l’esdeveniment entre el FC Barcelona i Emirates NBD Egypt.

L’acord inclou el llançament d’una targeta de prepagament destinada als clients del banc, a més de targetes platinum i clàssiques de marca compartida, en un esforç per donar suport a la iniciativa d’inclusió financera del Banc Central d’Egipte i atraure nous clients per unir-se al sector bancari.

Dissabte, el Barça Legend, amb l’objectiu de promoure el turisme a Egipte, va fer un tour privat i va visitar les piràmides de Giza i l’Esfinx. Durant el tour, Kluivert va manifestar la seva profunda admiració per la prominència i la bellesa de les piràmides i de la civilització de l’Antic Egipte.

Tornar a dalt