Josep Maria Bartomeu: “El compromís de Leo Messi amb el FC Barcelona és total”

Josep Maria Bartomeu: “El compromís de Leo Messi amb el FC Barcelona és total”

El president del FC Barcelona ha destacat l’entrega del crac argentí cap al Club i ha repassat l’actualitat blaugrana en el programa ‘Fora de Joc’ de 8tv

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu ha repassat l’actualitat del Club en el programa ‘Fora de Joc’ de 8tv. Bartomeu ha destacat el bon moment de l’equip i l’entrega de Leo Messi, gran artífex del bon inici del Barça a la Lliga i a la Lliga de Campions: “El compromís del Leo amb el Barça és total. El seu pare ha signat la renovació i, per tant, només faltarà fer la fotografia”. “Està signat fins al 2022 i sí que podria jugar al Nou Camp Nou perquè volem que no marxi mai”, ha afegit el President.

Precisament sobre l’Espai Barça, també ha parlat Bartomeu, que s’ha referit a la col·locació simbòlica de la primera pedra de l’Estadi Johan Cruyff d'aquest dijous al migdia. Un acte que ha valorat positivament: “És un moment molt emotiu i el primer pas per completar l’Espai Barça. A més hem pogut viure-ho amb la família de Johan Cruyff”. Josep Maria Bartomeu ha destacat també el treball de totes les directives al llarg de la història per tal que aquest projecte vagi avançant i culmini amb la finalització del Nou Camp Nou el 2022.

Finalment, també ha parlat dels fitxatges, amb els que “està molt content”, així com del vot de censura: “S’ha de dur a terme en moments extraordinaris i ara vivim un bon moment al Club”. Perquè el President ha recordat que l’entitat està treballant en diversos projectes de futur, com ara l'Espai Barça, i que el Club es troba en un bon moment, amb una previsió d’ingressos rècord en el pressupost per a la temporada 2017/18 i l'inici d'una nova etapa esportiva amb Ernesto Valverde al capdavant de l'equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut