fcb.portal.reset.password
El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident de Màrqueting i Comunicació, Manel Arroyo, amb John Hoffman, CEO de GSMA, organitzadors del Mobile World Congress, que va ser convidat a la Llotja President Suñol en el partit de Copa contra l’Espanyol.

El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident de Màrqueting i Comunicació, Manel Arroyo, amb John Hoffman, CEO de GSMA, organitzadors del Mobile World Congress, que va ser convidat a la Llotja President Suñol en el partit de Copa contra l’Espanyol. | GERMÁN PARGA - FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, participarà aquest dijous en l’acte organitzat per l’Ajuntament de Barcelona per donar suport al Mobile World Congress, que se celebrarà al Saló de Cent del consistori i en què estan convidats representants d’empreses del món econòmic, acadèmic i de recerca, a més del cos consular. L’alcaldessa Ada Colau serà l’amfitriona d’aquesta recepció, a la qual acudiran 150 persones, entre les quals destaquen el CEO i director de GSMA, John Hoffman, els responsables del Mobile, tots els grups municipals i l’alcaldesa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marin, el municipi on s’ubica el recinte de la Fira de Barcelona on es celebrarà el Mobile World Congress del 26 de febrer a l’1 de març.

Bartomeu serà un dels participants en l’acte juntament amb Gonzalo Rodés, president de Barcelona Global, Andreu Mas-Collell, president de l’Institute of Sciencie and Technology-Bist; Marta Aymerich, vicerrectora de Planificació Estratègica i Recerca de la UOC, Lluís Torner, director de l’ICFO, i Marta Plana, vicepresidenta de Foro Fintech. També intervindrà José Maria Álvarez-Pallete, president executiu de Telefónica i membre de la Mobile World Capitat, i John Hoffman, director de GSMA, organitzador del Mobile. Per la part institucional, està prevista la intervenció de José Maria Lasalle, secretari d’Estat per la Sociedat de la Informació i l’Agenda Digital, i el president del Parlamet de Catalunya, Roger Torrent. La cloenda de l’acte serà a càrrec de l’alcaldessa, Ada Colau.

La recepció de l’Ajuntament de reconeixement al congrés de telefonia més important del món vol ser també un acte de suport a la indústria innovadora, creativa i a la investigació que s’impulsa des de la ciutat de Barcelona. El FC Barcelona, a través de la seva plataforma Barça Innovation Hub, que aglutina tots els projectes de gestió del coneixement, formació, recerca i innovació del Club. El projecte del BIHUB, que va ser presentat fa un any precisament en el Mobile World Congress en una conferència del president del club blaugrana, s’està convertint en un pol d’innovació en la indústria de l’esport i Bartomeu mostrarà en l’acte de demà el seu ferm compromís amb la ciutat de Barcelona i el Mobile per fer de Barcelona el centre de referència mundial en la innovació de l’esport.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();