fcb.portal.reset.password

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha participat aquest dijous en l’acte ‘Barcelona always Connected’ organitzat per l’Ajuntament de Barcelona per donar la benvinguda al Mobile World Congress, que s’ha celebrat al Saló de Cent del consistori i en què estan convidats representants d’empreses del món econòmic, acadèmic i de recerca, a més del cos consular. El president ha refermat el compromís del Barça amb la ciutat i el Mobile per fer de Barcelona el centre de referència mundial en la innovació de l’esport. L’Entitat blaugrana, a través de la seva plataforma Barça Innovation Hub, que aglutina tots els projectes de gestió de coneixement, formació, recerca i innovació dels diferents departaments del Club, s’està posicionant com un pol d’innovació en la indústria de l’esport.

Bartomeu ha estat un dels participants que ha intervingut en l’acte, que ha estat conduït per la periodista Ariadna Oltra, juntament amb Gonzalo Rodés, president de Barcelona Global, Andreu Mas-Collell, president de l’Institute of Science and Technology-Bist; Marta Aymerich, vicerrectora de Planificació Estratègica i Recerca de la UOC, Lluís Torner, director de l’ICFO, i Marta Plana, vicepresidenta de Foro Fintech.

El president blaugrana ha explicat què representa per a una entitat com el FC Barcelona ser una marca tant coneguda al món, “una marca global que arriba arreu del món i que no només fa esport i futbol, sinó que també vol fer altres activitats perquè arribin a la gent”.

Bartomeu ha celebrat els “molts anys de bona associació entre el Mobile i Barcelona, que representa una oportunitat per donar-se a conèixer al món i que la ciutat té una aposta decidida per la tecnologia i la innovació”. Una aposta que és plenament compartida pel FC Barcelona. “Tenim projectes molt importants que tenen a veure amb la recerca, amb la innovació. I per nosaltres, aquest lligam i aquesta col·laboració que actualment ja tenim amb el Mobile des de fa un temps, fent recerca i investigació en camps del món de l’esport, representa una oportunitat per donar-nos a conèixer. Però no ho podem fer sols, necessitem el suport d’institucions, el suport d’universitats, el suport de la societat civil també de Barcelona”.

El president va explicar, referent al projecte Barça Innovation Hub, que va ser presentat en l’edició del Mobile World Congress de l’any passat: “Permet que puguem compartir amb el món i amb tota la gent que tingui interès en el món de l’esport els nostres projectes de coneixement, tecnologia i innovació. És un projecte molt ambiciós que es basa amb la formació del futur. I en aquesta formació pot contribuir el Barça. Des de Barcelona, amb aquesta marca tant potent com és la ciutat de Barcelona, com és Catalunya, i que també és el Barça; el lligam d’aquestes marques, conjuntament amb la marca del Mobile que representa el Sr. Hoffman, és una base per a un gran èxit”.

En l’acte ‘Barcelona Always Connected’, que ha tingut com a amfitriona l’alcaldessa Ada Colau, també han intervingut José María Álvarez-Pallete, president executiu de Telefónica i membre de la Mobile World Capitat, i John Hoffman, director de GSMA, organitzador del Mobile. Per la part institucional, han participat José María Lasalle, secretari d’Estat per la Sociedat de la Informació i l’Agenda Digital, i el president del Parlamet de Catalunya, Roger Torrent.

La recepció ha comptat amb 150 convidats i també han estat representats A, John Hoffman, els responsables del Mobile, tots els grups municipals i l’alcaldesa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marin, el municipi on s’ubica el recinte Gran Via de la Fira de Barcelona on se celebrarà el Mobile World Congress del 26 de febrer a l’1 de març.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();