La samarreta d’Andrés Iniesta pujarà al Broad Peak

La samarreta d’Andrés Iniesta pujarà al Broad Peak

El capità del FC Barcelona ha fet un regal molt especial a l’alpinista Òscar Cadiach, que aquest dimarts ha fet una xerrada a la Residència Masia titulada Els valors de l’alpinisme i la vida

L’alpinista Òscar Cadiach s’ha emportat una gran sorpresa aquest dimarts quan ha finalitzat la seva xerrada Els valors de l’alpinisme i la vida a la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort. I és que els jugadors dels Infantils A de futbol i bàsquet Jorge Alastuey i Joan Reda li han entregat, en nom de tots els seus companys, una samarreta del capità del FC Barcelona, Andrés Iniesta, signada i dedicada, en la qual li desitja molta sort en el seu proper repte: el Broad Peak. “Aquest és un regal molt especial. Aquesta samarreta m’acompanyarà el proper mes d’octubre en aquesta muntanya de 8.047 metres del Pakistan, que és la darrera que em falta en la meva carrera per assolir el catorzè vuit mil. Gràcies als nois de la Masia i a Iniesta, el seu capità, perquè aquesta samarreta em donarà la força física i mental que necessito per aconseguir aquest gran repte”, ha explicat Òscar Cadiach.

L’alpinista català ha parlat amb els joves esportistes de la Masia de la seva experiència a la muntanya: dels èxits, però sobretot dels fracassos, i de la importància que té a la vida el suport de la família, la relació amb els companys i el bon entrenament. Ha estat una xerrada en què s’ha parlat de tenacitat, entrega, audàcia, motivació, comunicació, confiança, decisió, disciplina, sacrifici, respecte, humilitat i companyonia. Uns valors que, segons ell, s’han d’aplicar diàriament a la vida d’un esportista. Cadiach ha captivat els joves esportistes de la Masia amb les seves experiències de lluita personal en cims com l’Everest, el Nanga Parbat, el Cho Oyu, el Kangchenjunga i el K2. “La clau, com us succeeix a la vostra carrera esportiva, està a saber gestionar els moments difícils amb encert i no rendir-se mai”, els ha dit.

La dedicatòria d’Iniesta

Cadiach, Creu de Sant Jordi l’any 2016, ha agraït la dedicatòria d’Iniesta, que deia: “Per a l’Òscar Cadiach, molta sort. Una forta abraçada”. I, abans de fotografiar-se amb tots els esportistes que resideixen a la Masia, els ha promès que hi tornarà per explicar l’experiència i ensenyar-los a tots la seva fotografia al cim del Broad Peak, el dotzè cim més alt de la Terra, vestit amb la samarreta d’Iniesta. Serà el seu catorzè vuit mil. El darrer repte que li queda per assolir al món de l’alpinisme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut